Обратно в училище с колекцията гримове на Sephora и Moschino

Ако набавянето на неща като моливи и гумички или боравенето с цветни маркери са били сред любимите ви неща през ученическите години, имаме добри новини. Френската веригата магазини за козметика Sephora и луксозният италиански бранд Moschino обединяват сили по нова лимитирана колекция, която ни връща обратно в едни от най-безгрижните ни години.

https://www.instagram.com/p/BwciDroB3gv/

В интересната колекция има безброй неща, които не са за изпускане, като например, очната линия приличаща на тънкописец /$18 / или комплектът от три хайлайтъра, изглеждащи като маркери за подчертаване /$36/.

Вниманието ни грабва и палитрата със сенки за очи под формата на лаптоп MacBook, която ще бъде достъпна на цена от 60 американски долара и включва разнообразие от цветове и текстури – от стилен мат до впечатляващ блясък.

https://www.instagram.com/p/BwKdJPYBP5w/

Друга вълнуваща част от колекцията са комплектът от пет синтетични четки на стойност $58, всяка от които прилича на молив, и гъбичките във формата на гумички, които ще ви струват по-скромните $20. Нека не пропускаме да споменем и течните червила, които изглеждат като перманентни маркери и се предлагат в най-различни цветове /$34/, както и лакът за нокти, наподобяващ коректор /$12 /.

За перфектния завършек на колекцията, Sephora и Moschino са ни подготвили продукт за грижа за кожата – медена маска опакована в емблематичното за Moschinoмече /$8/.

https://www.instagram.com/p/BwKWl1Xn2Xk/

Най-новата и изключително свежа и зареждаща колаборация между популярните Sephora и Moschino ще бъде налична още тази седмица – на 25.04.19. Вълнуващо, нали?

Снимки: Instagram

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.