Раян Рейнолдс и Блейк Лайвли показаха бебето си на света
Любимата звездна двойка на Холивуд се радва на третата си рожба

Актьорът Раян Рейнолдс очевидно е благословен да бъде заобиколен от прекрасни дами. Съпругата му Блейк – една от любимите звезди от екрана, го дари с три дъщери. Най-новото попълнение на семейството е съвсем отскоро на бял свят, марак и с “нарисувано” личице, Рейнолдс качи нейна снимка в Twitter.

 

Постът на актьора е наситен със смисъл, макар и Рейнолдс да е известен с шегите си в социалните мрежи. Текстът обвързва любовта към голямото му семейство и дъщерите му с предстоящите избори в Канада. И, разбира се, засяга така наболялата тема за климатичните промени. Двамата щастливи родители и новият член на семейството са се снимали на фона на зелената канадска гора.

Раян и Блейк са споделяли неведнъж, че искат децата им да живеят в един добър и красив свят, на какъвто са се радвали и те. Двамата са известни и с това, че държат личния си живот личен и не допускат “светлините на прожекторите” да навлизат в семейния им дом и свят.

Въпреки всичко, феновете се надяват скоро да научат името на най-малката им дъщеря и да видят на кого от двамата красавци прилича повече.

 

 

Снимка: Twitter

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации