Решенията за умен дом на Schneider Electric в новия български филм „Завръщане“  
Schneider Electric, глобален лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, ще покаже някои от най-новите си решения за автоматизация на дома в новата българска филмова продукция „Завръщане“

Шоурумът на компанията в Бизнес Парк София се превърна в снимачна площадка и бе специално обновен, за да посрещне екипа на Ники Илиев и Башар Рахал, които се забавляваха да управляват умния дом от платформа, която работи еднакво добре със смартфон и таблет. Мястото е достъпно за всеки, който иска да види и сам да опита как решенията за интелигентно управление функционират в реална домашна среда.

Стремежът на Schneider Electric е да представи лекотата и удобството, които може да осигури във всеки апартамент или къща и да демонстрира колко лесно се управляват осветление, отопление, щори и др. от приложение на мобилно устройство благодарение на иновативната платформа EcoStruxure. Обитателите на дома могат да създадат индивидуални профили с настройки, от които да избират според ситуацията, момента от денонощието, сезона и т.н. В летните горещини например много предпочитана е опцията дистанционно да се активира и настрои климатичната инсталация определено време преди пристигането у дома, за да може да се постигне охлаждане и максимален комфорт в жилището. Обратно, през зимния сезон жилището може предварително да се затопли до желаната комфортна температура. Основно предимство на платформатаEcoStruxure, която осигурява взаимодействието между устройствата у дома и извличането да данни за тяхното функциониране, е възможността да се спестят до 30% от разходите за електроенергия.

Филмът „Завръщане“ разказва историята на четирима приятели, които се събират отново в родния си град след 20 години по света. Действието се развива основно в Пловдив, където е разположен и заводът на Schneider Electric. Главните роли в продукцията се изпълняват от Ники Илиев (който е и режисьор на филма, както и продуцент заедно с Башар Рахал и Богомил Грозев), Александър Кадиев, Диляна Попова, Орлин Павлов и др.

„Радваме се, че имахме възможност да осъществим това партньорство, тъй като така отново ще покажем лекотата и комфорта, които създават нашите решения за умен дом“, споделят от Schneider Electric.

Премиерата на „Завръщане“ е тази есен на 18 октомври, в рамките на Пловдив – Европейска столица на културата.

За EcoStruxure

EcoStruxure е отворената, оперативно-съвместима система архитектура и платформа на Schneider Electric, поддържаща IoT. EcoStruxure осигурява повишена безопасност, надеждност, ефективност, устойчивост и свързаност за клиентите. EcoStruxure допринася за напредъка в IoT, мобилността, наблюдението, облачните услуги, анализите и киберсигурността, за постигане на иновации на всяко ниво. Това включва Connected Products, Edge Control, Apps, Analytics & Services. EcoStruxure е внедрена в над 480 000+ системи, с труда на 20 000 системни интегратори и разработчици, свързващи повече от 1,6 милиона управлявани активи чрез 40+ цифрови услуги.

За Schneider Electric

Schneider Electric е лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията в домовете, сградите, центрове за данни, енергийната инфраструктурата и индустрията. С присъствие в над 100 държави, Schneider Electric е лидер в енергийния мениджмънт – средно и ниско напрежение, енергийната сигурност и автоматизацията. Вярваме, че хората и партньорите са това, което прави Schneider Electric успешна компания и че стремежът ни към иновации и устойчивост гарантира, че електроенергията е достъпна (LifeIsOnнавсякъде, за всеки и по всяко време.

www.schneider-electric.bg

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации