Фенове на Ariana Grande разочаровани от колаборацията й със Starbucks
Новото партньорство между Ariana Grande и Starbucks допринесе за нова напитка, която е като облак в чаша, но за съжаление – неподходяща за веган-феновете на изпълнителката.

https://www.instagram.com/p/BuoRMEbnwzp/

Наскоро Starbucks съобщи, че най-новият им представител е поп изпълнителката Ariana Grande. Тази нова колаборация те отпразнуваха с пускането на напитката Cloud Macchiato, която изглежда като поредното неустоимо кофеиново изкушение от менюто на Starbucks.

https://www.instagram.com/p/BuoV5EoBCVk/

Напитката на Ariana Grande съдържа еспресо, ванилов сироп, карамелен сос, яйчена пяна и мляко. Въпреки че Grande препоръча на веган-феновете си да заменят млякото с алтернативно, съдържанието на яйце и на млечни продукти в карамела прави напитката неподходяща за вегани. Имайки предвид, че певицата е веган от 2013-та, дори тя не би могла да я пие. Именно това предизвика и недоволството и възмущението на феновете на Ари.

Факт е, че Ariana никога не е обещавала подходяща за вегани напитка. Голяма част от феновете й обаче, са очаквали от нея да съобрази питието със собствения си лайфстайл и когато това не се случи, те изразиха разочарованието си в социалните медии.

https://www.instagram.com/p/Bu6FQlLg16x/

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации