“Вечер на нациите”: Екзотика и очарование

Изобилие от сексапил и много чар посрещна гостите на „Вечер на нациите“ в неделната вечер. Тя е основен етап от конкурса Lady Universe, който се провежда в хотел Маринела. Красиви момичета в пъстри национални костюми дефилираха в зала „Силует“, представяйки своите държави.

unnamed (5)

“Вечер на нациите” е организирана като вечеря с благотворителна цел. Събраните средства ще отидат в подкрепа на сдружение „Маринела“, което подпомага талантливи деца и младежи.

unnamed (7)

На изисканата вечер беше обявено и международното жури, в което присъстват представители на Естония (Ирени Ерби), Унгария (Лайош Репаш), Япония (Чиса Хигучи), както и международният директор за Lady Universe Робърт Граматиков. Те ще изберат носителката на титлата „Най-добър талант“ и „Най-добър национален костюм“, а самото награждаване ще е на специална церемония на 22-ри февруари в елитния столичен клуб „Мегами“.

unnamed (3)

Пред отбраните гости на събитието свои национални костюми представиха красавици от различни всички краища на света: Армения, Австрия, Беларус, Белгия, Кавказ, Грузия, Италия, Япония, Нигерия, Филипини. Дефилето беше съчетание на екзотичност, красота и чар, феерията от различни култури бе истинска наслада за сетивата. Освен традиционните пъстри костюми, някои от дамите се представиха и с атрактивни сценични изпълнения. Публиката бе очарована от горещия бели денс на Алесандра Дорош от Беларус и изпълнението на Лейди Гърция Алесандра Ефстатиади.

unnamed

Разбира се, сред дефилиращите се открои и нашата представителка Михаела Йорданова, със своя неподправен чар и харизма.

unnamed (2)

Събититето уважиха Ивайло Христов – зам.председател на Общински съвет на Враца, Валентин Помаков, Аена Драгова, Ирина Папазова, адв. Биляна Тончева, Мая Цакова, адв. Светослав Бързанов, Бранимир Минчев, проф. Любомир Стойков и лично  г-жа Маринела Арабаджиева. Бляскавата и приятна атмосфера беше осигурена от любезните домакини и организатори на събитието Цвети Разложка и Мария Бонева.

unnamed (1)    unnamed (6)

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации