Вси дизайнери 2017 на Вси Светии (Видео)
Навръх Хелоуин се състоя събитието „Вси дизайнери 2017“ на Асоциацията на Интериорните Дизайнери в България

Вси архитекти, интериорни дизайнери и инвеститори се събраха на именитата дата в изискания столичен клуб Maison‘s.
Освен празника, целта която си поставиха представителите на знаменитото изкуство, е да финансират и организират построяването на училище в полза на талантливи деца с награди от олимпиади. Също да се разпространи идеята, че всички деца трябва да израстват в добре аранжирано урбанистично пространство, тъй като то създава обществена култура и усет към красивото и чистото.
Дизайнерите се преобразиха в своя вдъхновител – видяхме изкусно преобразени Леонардо да Винчи, Ван Гог, Пикасо, Рембранд.
Главни организатори и координатори са Гена Събева (сновен двигател на Асоциацията на интериорните дизайнери в България, АИДБ) и топ дизайнера Мая Дянкова, която е и проектант на Maison‘s.
„Създадох една различна атмосфера ,имайки предвид големите компании и именно това че сме в студентски град, мястото където 24 часа кипи нощен живот и парти без край. Иска ми се младите хора да имат възможност да общуват на живо, не чрез wi-fi. Гордостта ми,  на този невероятно свеж проект е тоалетната – много голяма, като в хотел. Основната концепция е да се чувстваш различно от тавана идва слънцето, огън, нощ, карибско небе. Всичко,което пожелаеш“, разказва Дянкова.
А, нейната истинска закачка в клуба е „тревистата“ стена. Свежият нюанс greenery (специфично тревисто зелено) е определен от Pantone Color Institute за цвят на 2017 година.
След полунощ новият клуб „оживява” и се превръща в шикозен бар като се сменят ефектни светлини. DJ резидент е креативната и талантлива DJ Monique.
„Ще имаме популярни диджеи, изпълнители от Балканите, различни и разчупени партита, както и Буда бар атмосфера, подкрепена с ароматни наргилета“ сподели Николета Байкова, управител на клуба.
По време на събитието стана ясно, че целта е не просто дизайнери, инвеститори и приятели да се съберат и отбележат „Вси светии“ подобаващо с маскен бал, а нещо далеч по-значимо основно на всеобща социална кауза.
Зад проекта застават също българската мебелна фабрика „Явор“ и нейният собственик Благо Солов, Мая Микова, която е собственик на веригата от магазини Domko и много други.

Ще научите още интересни подробности от репортажа на Елица Стойчева и Code Fashion TV.

Събития

Свързани
Публикации