20 въпроса към… Фавиол Сефери

Той е влогър и блогър, той е един от най-следваните мъже в България – той е Фавиол Сефери. 

Фавиол Сефери е роден през 1993 година. Става известен още в тийнейджърска възраст – на 17 години организира благотворителен концерт. Днес, стотици хора следят неговите видеоклипове и се интересуват от мнението му. Преди дни той пpeзентира и първия си парфюм – ,,Insomnia”. Представяме ти едно отличаващо се с откровеност интервю в рубриката ,,20 въпроса към…”

Първото нещо, което правя сутрин е… Събуждам се, къпя се, мастурбирам, след което закусвам и бягам по задачки.

Никога не излизам от къщи без… Без телефон, портфейл и без да съм се напръскал с Insomnia.

Любимата дреха в гардероба ми е… Обувките и Т-shirts. Но най-любими са ми едни обувки Zanotti.

Единственото нещо, за което ще се похваля e…  Бих се похвалил с размера на члена си, финансовото си състояние – шегувам се. Единственото нещо, с което бих се похвалил е, че имам страхотно семейство и супер яки приятели.


Ако трябва да опиша моя личен стил с една дума е… Супер спортен, изчистен. Не обичам аксесоари.

Моите любими дизайнери са… Valentino, Gucci, Zanotti.

Най-голямото удоволствие е… прекараното време със семейството и близките ми хора.

Най-вълнуващият човек, който някога съм срещал е… майка ми. Още от момента, в който съм изригнал от нея. Обожавам я. Мамино синче съм 🙂

Личността, с която бих искал да се срещна е… Ellen Degeneres. Чувството й за хумор е LIT!

Нещо, което хора не знаят за мен е… че обичам да чета книги. Даже са изненадани когато разберат, че чета.

Последното нещо което търсих в Гугъл е… ,,Фавиол Сефери по Code Fashion”. В интерес на истината репортажът ви е фатален! Изключително щастлив и радостен съм, че има такива професионалисти. Вече сте ми любими.

Какво ми взимат „светлините на прожекторите”… зрението.

Поддържам форма с… фитнес и секс.

Козметиката, която използвам е… най-вече парфюмерия. Както знаете съм колекционер и страхотен фен.

Моето любимо място за пътуване е… Хърватска. Влюбен съм в плажовете и водопадите им. Всъщност обичам да посещавам по-спокойни и живописни места.

Нещото, което винаги съм искалa да направя e… да създам и работя за нещо, което да оставя след себе си. И го правя. Аз съм човек който не мечтае, а прави всичко което си е наумил.

Най-добрият житейски съвет, който съм получавал е…  от майка ми ,,Бъди наблюдателен. Всички отговори и истини се крият в малките детайли и незабележимите неща”. Скоро моите партньори от Мартинез ме посъветваха нещо много готино също: ,,Винаги да бъда точен в бизнес отношенията си, защото вселената така е устроена, че получавал това, което даваш.” Те са пример за това: изключително точни са в работата си, затова и бизнесът им процъфтява успешно.

Парфюмът, който отлично ме описва е… Insomnia – Секси, запомнящ се, отличаващ се. Друг любим парфюм ми е Kilian – Straight to heaven

Най-хубавото нещо в професията ми е… това че мога да получавам директен feedback от хората за работата си и да си общувам с тях.

Моят Code Fashion е… memorable. Отличителен.

 

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.