В приказния свят на She

Габриела Григорова е моден дизайнер, създаващ чудеса. И понеже сме на прага на едни от най-красивите празници, тя ще зареди дните ви с топлота и изящество. Ако още не сте купили подарък на своята любима или най-близка приятелка, то She е мястото, което трябва да посетите (макар и виртуално, засега).

Габриела ще се погрижи зимата ви да е освен топла, много бляскава и изпълнена с великолепие. Последните й зимни модели, ще ви накарат да желаете студа да не си отива, за да можете да им се насладите още и още…

Едно красиво, вдъхновяващо и изпълнено с изкуство интервю ви предлагаме днес в рубриката Моден подиум. Защото изкуството е начин на съществуване и защото всяка дама трябва да се чувства специална… Не само по Коледа:

Станах дизайнер, защото… Осъзнах, че изкуството е начинът ми на съществуване.

Първият ми модел бе провокиран от… Забранените изкушения за дамите – сладкишите.

Вдъхновявам се от… Себе си (хаха) – не, разбира се. Вдъхновението е доста обширно понятие, но бих казала, че природата, архитектурата и сезоните са три основни критерии.

Известна личност, която мечтая да облека е… Не е една, но бих казала Анджелина Джоли.

Любимите ми марки и дизайнери са… Първата марка, която е най-близо до моето творчество е–Dolce&Gabanna. Харесвам също и стилът на Versace, Michael Kors.

Първият ми клиент беше… Съученичка в училището, в което учехме (по онова време).

В личния ми гардероб, дрехата, която най-много ми отива е… Черна приказно-дантелена рокля, която носих на дипломирането си.

Любимият ми цвят е… Банално, скучно или твърде изтъркано – черният цвят.

Най-великата модна икона за мен е… Tyra Banks – следя я от доста крекха възраст и смятам, че е пример не само за подражание, но и за възхищение.

Модата в България е… Претърпяваща промяна и развиваща се в иновативна насока.

За да продължа да създавам колекции ме мотивира… Радостта на хората, които оценяват моите творби, произведения и най-вече любовта, с която създавам всяко едно парче щастие.

Следваш тенденциите или ги налагаш? Взимам по-малко от едното и от другото. Не бих се определила като fashion stalker, но определено се интересувам какво се случва в Световния моден гардероб. Относно налагането на тенденциите – аз самата съм доста екстравагантна личност и веднага щом изляза на улицата (извън работа) мога да събера погледите и въпросите относно тоалета си.

Какво дава дизайнерската дреха спрямо дрехите масово производство? Дава ти това усещане, което прокира чувството да бъдеш специален.

Моят Code Fashion е… любовта към безграничните пориви на изкуството.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации