“Eternal Beauty” новият календар на Visages

Календарът “Eternal Beauty” ще бъде презентиран утре (28.01.) на модно парти в Bedroom Premium Club, в което ще вземат участие изпълнителите Жана Бергендорф, Моисей, Pavel&Venci Venc’ и Михаела Маринова.

visages2

Жени Калканджиева и едни от най-известните топмодели, застанаха редом до най-новите лица на Visages Models за снимките на годишния календар за 2016-та.

v

Красотата и изкуството остават едни от малкото неподвластни на времето ценности. Това са запечатали и кадрите на фотографа Костадин Кръстев – Коко за новия календар на Visages Models. Изкуството в различните му форми като достоен съюзник на вечната красота и модата в борбата с преходното, са темите на календара за 2016. В шест вдъхновящи композиции някои от най-известните модели на агенцията позират с най-новите и обещаващи лица. Това е най-мащабният проект на Visages досега, включващ 17 модела, сред които Ася Христова, Кристина Несторова, Ирена Милянкова, Мария Митева и др. Във финалния кадър на календара самата Жени Калканджиева позира с три от новите лица – Евелин Малезанова и сестрите Куини Алис и Никол Николови.

visages4

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации