Новият Iphone 5se Special Edition

В трепетно очакване на новия модел на Iphone, от Apple споделят, че предвидената серия Iphone 7 ще бъде пусната една през есента на 2016г. Новият модел, който компанията смята да лансира през пролетта, ще бъде в удобния размер на по-старите модели, но иновиран е най-новите и надеждни технологии. Новата, стара подобрена версия, ще бъде модел Iphone 5se (special edition). В отговор на критиките за все по-големи размери на смарт устройствата, Iphone 5se ще бъде с 4-инчов екран.

Време е и за подобренията: Apple поднася подарък на своите почитатели и редица обновления в софтуера. Новият модел ще предлага Siri, по-добър фотоапарат и по-мощен процесор А9 и М9. Апаратът ще е с 16 GB вградена вътрешна памет, а ще има и слот за карта за допълнителни до 64 GB. Телефонът ще се предлага в сребърно, сив металик, розово и златно и ще бъде на пазара през март или април.

iphone_5se_

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации