Вижте кои са дизайнерите, които ще вземат участие във второто издание на Sofia Fashion Week

В трепетно очакване на втората седмица на модата в България, днес ви запознаваме с първите брандове потвърдили своето участие в модните дефилета в седмицата от 22 до 26 март, на територията на най-актуалната локация в София – зала EFE Hotel Marinela.

Като медиен партньор Code Fashion ще ви запознава в дейтали с изненадите, които са подготвили организаторите от агенция 359 Model & Talеnt, във всяка една от 5-те тематични вечери.

SFW-DAY

Първата вечер (22. 03. 2016) – представяне на световни марки и брандове с представителства в България или специални гости за събитието. Брандът, който вече потвърди своето участие е елегантната мъжка мода къща Carducci, с главен дизайнер Осма Узун. Стилният бранд, харесван от  господа с висок стандарт преследващи съвременните тенденции, ще представи най-новата си колекция.

carducci
Втората вечер (23. 03. 2016)  на модния подиум ще дефилира бързоразвиващият се български моден бранд MEGZ представен от младата и амбициозна Миглена Каканашева. От марката обещават великолепна нова колекция. Марката, известна с концепцията си „Дрехи евтини колкото един обяд” предлага на клиентите си последните модни тенденции в cat-walk и street style под формата на продукт на бюджет.  С огромни амбиции отвъд границите ни, в момента MEGZ е в ТОП10 по продажби в световния онлайн гигант ASOS.

3
Третата вечер (24. 03. 2016)  е отредена за младите дизайнери и нови лица на Българската модна сцена. И този сезон младежкия casual бранд Bloom Stars  ще дефилират на модния подиум, представяйки свежа и авангардна глътка съвременен младежки дух, следвайки своето мото: ” Bloom Stars е за тези, които разбират!”

bloom
Четвъртата вечер (25.03.2016)  Haute Couture – вечерта, в която се представя висшата мода от топ дизайнери и висок клас марки от България и Европа. Във вечерта на висшата мода, първите, които заявиха своето участие е модна къща PK Haute Couture. Модната линия предлага бутикови сватбени, вечерни и коктейлни рокли от висок клас. Посланието от екипа на студио РК към бъдещите си клиенти е: “Бъдете смели с мечтите си, защото винаги ще има някой, който да ги сбъдне.” От модната къща обещават и този сезон да сбъднат очакванията на своите клиенти.

sfw_day3-pk

M’Suit ще представи своята специална абитуриентска колекция. Динамичен, решителен, в крак със световните модни тенденции, такъв е съвременният образ на модерния мъж, облечен в M’Suit. Хит за този сезон и съвет на дизайнерите към абитуриентите през 2016 г. са тъмно синьото във всичките му нюанси. Очакваме с нетъпрение да видим новите предложения на модния бранд, който вече 15 години продължава да бъде лидер в мъжката мода.

M_Suit
В последната пета вечер  (26. 03. 2016) – гала вечер, в която се очакват ексклузивни ревюта на световни гости и топ световни и български марки, световния дизайнер Нина Наустдал (Nina Naushdal)отново ще стъпи на подиума на Sofia Fashion Week. Тя ще представи своята нова колекция елегантни рокли.

nina

Специално за гостите ще има и шоурум с коктейл, по модел на световните издания на Ню Йорк, Париж и Милано, както и уникални модни партита на различни места в реновирания Hotel Marinela – Sofia.

fashion

И тази година за отличната визия и прически на моделите ще се грижат L’Oreal Professional, a последните тенденции в грима ще бъдат представени от козметичния гигант MAC.

Мода

Свързани Публикации