Талантливата дизайнерка Милена Петрова дебютира на Sofia Fashion Week

Днес в рубриката ни “Дизайнери” ви представяме част от новата пролетна колекция “Зона на комфорт” на атрактивния дизайнер Милена Петрова. В новите модели на нейния бранд “Wolf Walley” ще откриете всички актуални трендове, продиктувани от световната модна сцена, този сезон. Мекотата на пастелните земни тонове е водещата тенденция този сезон, като едни от преобладаващите цветове в колекцията на “Wolf Walley” са бежово, бяло, черно, шоколадово и керемидено.

Колекцията предлага няколко варианта на хитовата тенденция тази пролет пончото. Романтичният характер на пончото отлично хармонизира с пъстроцветната красота на пролетта, като ни обгръща в една топла и пъстроцветна прегръдка. Наметките са изключително подходящи за различни стайлингови комбинации, с прекрасни нежни акценти.

mimi fashion

mimis walf

wolf walley mims

Изработени от изцяло естествени и меки материи, облеклата се открояват с подчертана младежка и нестандартна визия, като заедно с това са изключително комфортни за носене.  Милена споделя, че водещата концепция в създаването на облеклата и е да накара своите клиенти да се почувстват различни и специални. “Дрехи с душа”, такива са всичките модели на “Wolf Walley“.

Тази година “Wolf Walley” ще дебютира на модния подиум на второто издание на  Sofia  Fashion Week България, където ще представи всички нови модели, както и специална колекция вечерни тоалети. Очакваме с нетърпение да проследим вълнуващия пърформанс, който обещава талантливата Милена Петрова.

mimi's fashion moments

wolf walley

mimi's wolf walley

wolf

wolf walley irra

wolf walley 2

wolf walley6 wolf walley4

Може да следите всички новости около атрактивния моден бранд “Wolf Walley” тук.

снимки: Wolf Walley, Mimi’s Fashion moments,

модели: Милена Витанова, Ирра

Мода

Свързани Публикации