“Диаманти и лукс от Холивуд” – тоалет с 4000 камъка Swarovski на XXV Италиански фестивал на красотата и прическата

Популярният гримьор Магдалена Иванова – Malena Make Up, от София, грабна 3-то място на престижния конкурс за гримьори, който се проведе в последния трети ден от изложението, по време на XXV Италиански фестивал на красотата и прическата.

dress2

Темата бе “Диаманти и лукс от Холивуд”, където Магдалена представи на компетентното жури грим в цвят мента, в съчетание на тъмни нюанси на синьото, които са изключително актуални за сезона.

dress4

Моделът на Иванова, блестеше в зашеметяващ тоалет. Изискана дълга рокля, отново в цвят мента, с ефектен колан , който може да се трансформира в ефектен син гащеризон, върху който ръчно са залепени 4000 камъка Swarowski.

dress

Дизайнер по образование, талантливата Магдалена Иванова, сама създава модела на страхотния тоалет, с който участваше на състезанието. На конкурса се явяват едни от най-добрите майстори на макиажа в страната. И тази година журито бе изключително затруднено, но все пак направи най-добрия избор.

dress5 dress3

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.