НОВООТКРИТА ЗАЛА ЗА ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ ВЪВ ВИКТОРИЯ СПА

Създадена през 2005 г верига спа центрове ВИКТОРИЯ вече 10 г успешно защитават своето име с качество на услугите и професионално отношение към клиентите! Постоянно развиващи се, центровете се стараят да бъдат в крак с последните новости и тенденции в спорта, тренировките, масажите и спа процедурите.

Това е и поводът Виктория СПА да осугури на своите клиенти нова зала за групови занимания. Тренировки за деца и въздрастни, Kangoo Jumps  и йога за деца и възрастни, както и детска изправителна гимнастика. Заедно с това, центърът предлага модерни и активни спортове като Тап Аут, Крос Фит, Фитбол Джим, Водна гимнастика и Боди пъмп.

Може да получите повече информация на: 0895 79 29 38 или на victoria-spa.com

2 (2)

BODYPUMP – “Боди Пъмп” е фитнес-аеробик програна с тежести, под формата на леки шангички, дъмбели и собствено тегло. За целта се използва широка степ платформа. Програмите са с продължителност 45 и 60 минути, разделени с интервали от кратки почивки.

10

Едно то най- съвременните и предпочитани занимания, гарантиращи бързо сваляне на излишните килограми е Kangoo Jumps. Чудесен и ефективен начин да премахнем любовните дръжки и да стегнем коремните мускули  и краката, и да поддържаме една изправена и стегнта фигура.

5

За най-малките приятели, от Victoria Spa са се погрижили със специални курсове по йога за деца и Kangoo Jumps за деца. По последни проучвания, доста деца имат проблеми със съня, смущения в храносмилането и чести главоболия. Наблюдава се и една неправилна стойка и прегърбени рамене. За да се помогне на децата да се справят с този стрес, тряба да се осигури подходяща програма от упражнения, с които да бъдат ангажирани цялостно и да активират единство между тяло, дух и ум. Един от начините за постигане на това единство е йогата. Правилният начин на дишане, стойка и преоткриването на духа, посредством тялото. Това спомага на детето да бъде бъдно, гъвкаво, по-уверено и заедно с това по-здраво.

А за всички малчугани, които обичат да скачат на леглото вкъщи или на батут, Victoria Спа предлага Kangoo jumps за деца. Изключително полезни, тези забавни скокове, спомагат на опорно-двигателния апарат и спомагат за изправена стройка.

TRX web

TRX Тренивовка

Вероятно съчетанието “тренировки при пълно съпротивление” или “тренировки с точка на окачване” не предизвиква много асоциации в съзнанието ви. Повечето от вас обаче, сигурно са виждали причудливите шарени ленти, печелещи все повече популярност във фитнес залите и сред трениращите.
По този начин за стабилизация биват ангажирани множество мускулни влакна по цялото тяло, като основни стабилизатори в повечето движения остават: коремно-поясния корсет и раменния пояс. Системата дава възможност за трениране в много равнини.

krossfit web (1)

CROSSFIT – активни занимания за съвършения атлет, който е в еднаква степен гимнастик, щангист, спринтьор, бегач на средни разстояния и гребец. Кросфит цели създаването на пълна, всеобща цялостна физическа добра фома, психическа сила и издръжливост. Отлично занимание, за активно спортуващи и хора, които обичат цялостната тренировка на тялото.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.