Трансплантация на вежди – хит тенденция това лято

Присаждането на вежди се превърна в най-горещия летен хит, който е подходящ за жените, подвели се някога по модата да си изскубят веждите или да ги татуират.
Веждите на холивудският топ модел Кара Делевин се превърнаха в истински хит сред модните последователки.

cara2

Кожният специалист д-р Робърт Дорин от Ню Йорк твърди, че на мода отново се връща естествения вид на веждите. Повече от всякога днес жените искат да имат гъсти и буйни вежди. След “трансплантацията” на вежди, отнема между два и три месеца, за да може всички косъмчета да се хванат. Но с малко търпение следващата година ще се радвате на хубави и естествени вежди.
Най-трудното в процедурата за присаждане е спазването на симетрията. Според специалиста гъстите вежди правят лицето много по-интересно и привлекателно. Те очертават очите и придават по-меко излъчване и женствен поглед.

1

 

Затова и всички за влювени в плътните дебели вежди на Кара. Дамите тотално се вманиачиха по тях. Рамките на очите й я карат да изглежда като диво, малко момиче, което се нуждае от опитомяване. Почти като лъва, който Кара е татуирала на показалеца си.

cara-delevingne-lion-tattoo

Британската асоциация за пластичните хирурзи съобщи за нарастване на търсенето на процедурата. Тя се състои в импалнтиране на космени фоликули. На една вежда се поставят около 500 фоликула в зависимост от вида, който жената или мъжът искат да бъде постигнат. Интересното е, че мъжете също прибягват до процедурата, която струва около 3000 паунда.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.