Aмериканската дизайнерска къща Sachin & Babi за първи път на SFW

След като преди седмици американската дизайнерска къща Sachin & Babi официално стъпи на българския пазар, днес с радост можем да споделим, че ще видим най-новите предложения на луксозния бранд в пролетното издание на Sofia Fashion Week SS 2017 Знаете, че световно известната американска марка е предпочитан избор на имена от червения килим – Дженифър Лопес, Тейлът Суфт, поп кралицата Бионсе и много други.

rs_634x1024-170210183534-Best-looks-NYFW-Sachin-Babi-Fall-2017-3

Sachin & Babi e американска модна къща, създадена с любов от влюбените в текстила и модата съпрузи Сачин и Баби Ахлувалия. Известни със своите атрактивни бродерии, сложни детайли и богати цветови палитри, Sachin & Babi предлагат елегантен микс от невероятни рокли, костюми и връхни дрехи, подходящи за през деня и вечерта, за бизнес среща или просто парти, а дори и за блясъка на червения килим. Sachin & Babi ce фокусират върху модерни, но в същото време елегантни визии с неочаквани и интересни ръчно изработени елементи.

13-sachin-and-babi-fw16

Мисията на Sachin & Babi e да превърнат обличането в нещо забавно, лесно и завладяващо, без значение от повода, времето на деня или годината.

9d06979fd0c0768a830b4e3a168be571 noir-sachin-babi-none-avalon-skirt-none-product-3-278439708-normal

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации