20 въпроса към… Лора Цолова

Тя е млада и креативна, с моден гардероб и милион мечти за сбъдване. Тя е Лора Цолова

LM Flowers е една от сбъднатите мечти на Лора и нейната сестра Микаела. Двете дами създават красиви аксесоари, бижута и дрехи за хиляди модни дами у нас. Лора е завършила “Мениджмънт” в УНСС и след това магистър “Медии, журналистика и ПР”, но модата си остава нейна страст.

Тяе бивш спортист, участвала е в последния сезон на Фермата, обожава пътешествията и работата си. Създава с нестихващ ентусиазъм, живее на пълни обороти, не робува на марки и държи на семейството си.

За любимите дрехи в гардероба, удоволствието от работата и личния стил, си говорим днес с Лора Цолова в рубриката 20 въпроса…

Лора Цолова LM Flowers 20 Въпроса Мода Code Fashion TVПървото нещо, което правя сутрин е… да разходя моите кученца. Веднага щом стана от сън, това е първото ми удоволствие, което ми помага да се разсъня максимално бързо.
Никога не излизам от къщи без… Добро настроение и телефон.

Любимата дреха в гардероба ми е… Роклята!!! Лятото обожавам да нося рокли… мразя нещо да е стегнато по мен и да не ми е комфортно.

Лора Цолова LM Flowers 20 Въпроса Мода Code Fashion TVЕдинственото нещо, за което ще се похваля e… ПРЕКРАСНОТО МИ СЕМЕЙСТВО! Ние сме голяма, щура фамилия и сме постоянно заедно и много се подкрепяме.
Ако трябва да опиша моя личен стил с една дума е… Спортно-елегантен. През деня залагам на спортното облекло, за да ми е удобно, а вечерта влизам в образа на елегантна дама .

Моите любими дизайнери са… Alexander McQueen, Mario Prada.

Най-голямото удоволствие е… пътешествията… да опознавам света и да се обогатявам.

Лора Цолова LM Flowers 20 Въпроса Мода Code Fashion TVНай-вълнуващият човек, който някога съм срещала е… Аз съм малко странен човек и като чели не се впечатлявам от известността. За мен всяко запознанство може да е вълнъващо, стига срещу мен да стои добър човек.

Личността, с която бих искала да се срещна е… Аз не си изграждам кумири и като че ли нямам време да мечтая с кого искам да се срещна, оставям живота да ми поднесе това.

Нещо, което хората не знаят за мен е, че… съм била активен спортист. На 4 годинки спортувам спортни танци. Имам немалко медали. След това волейбол, където отбора ни водеше първите места. Смятам за лично постижение, че имам своята дисциплина, добър човек съм с чиста съвест, искрена и упорита. Чувствам се горда с това…

Лора Цолова LM Flowers 20 Въпроса Мода Code Fashion TV
Последното нещо, което търсих в Google беше… красиво местенце, което да запазя за уикенда на морето.

Какво ми взимат „светлините на прожекторите“… на този етап не ми взимат, но като цяло не отдавам негативно значение, а напротив – благодаря на всички до този момент за вниманието и уважението, с което се отнасят.

Поддържам форма с… МНОГО ЯДЕНЕ… ХАХА, НЕ! Старая се да ям здравословно, по-малко сладко и пържено, да приемам витамини от пресни плодове и зеленчуци. Със сигурност и спортът в детството ми е помогнал за изграждане на фигурата ми.

Лора Цолова LM Flowers 20 Въпроса Мода Code Fashion TVКозметиката, която използвам е… Не подбирам марки. Всеки продукт, който ми хареса използвам дори и да е спирала от 4,90лв., но с перфектен обем.

Моето любимо място за пътуване… моретооооо, независимо къде. Обичам да плувам и да се гмуркам в подводния безкраен свят…!
Нещото, което винаги съм искала да направя e… Бих искала да имам имение като Фермата с животни, които да отглеждам като домашни любимци, да съм сред природата… там е един малък приказен свят! Не съм и предполагала, че спането под звездите в сламата ще е толкова романтично и красиво!

Лора Цолова LM Flowers 20 Въпроса Мода Code Fashion TVНай-добрият житейски съвет, който съм получавала е… във Фермата – че когато си искрен и си себе си си винаги ПОБЕДИТЕЛ!

Парфюмът, който отлично ме описва е… Dior Addict – сладък и незабравим, хаха…

Най-хубавото нещо в професията ми е… Във фирмата ми LM FLOWERS се запознавам с много хора и все интересни личности. Влагам творчество и любов във всеки продукт… катеря върхове, минавам изпитания и се радвам, че във всичко това любимите ми хора са с мен.

Моят Code Fashion е… www.LM-FLOWERS.com

Лора Цолова LM Flowers 20 Въпроса Мода Code Fashion TV

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.