Sofia Pride 2019
Галена подари цветното си яке на победителката от Евровизия 2018, Netta

https://www.instagram.com/p/Bye64aPnOfg/

Музика, настроение и приповдигната атмосфера на София Прайд 2019 – събитието, който цели да покаже на всички ЛГБТИ българи и техните близки, че не са сами.

https://www.instagram.com/p/ByfHN1Xhb24/

Всяка година София прайд придобива все по-голяма популярност. Ето че неговото 12-то издание, което се проведе под мотото „Не давай власт на омразата”, привлече няколко хиляди души.

https://www.instagram.com/p/Byhcaf5hyDh/

В музикалната програма тази година участваха IVA, Ерол Ибрахимов от “Уикеда”, Рут Колева, Мила Роберт, Михаела Филева и Netta.

https://www.instagram.com/p/BygULW3jMj4/

Особено впечатление на сцената, обаче, направи поп фолк певицата Галена. Между песните, които изпълнява, тя споделя, че са я питали дали не се притеснява да не разочарова своите фенове с участието си на точно това събитие. Ето какво отговаря тя:

“Тогава тези фенове ще ме разочароват.
Любовта няма пол, няма възраст, няма етнос, няма никакви граници за любовта. Обичайте се, хора, с цялото си сърце”

https://www.instagram.com/p/Bye9qhOHHD-/

Освен, че развълнува представителите на ЛГБТИ обществото с думите си, Галена зарадва и победителката от Евровизия 2018 Netta, като й подари цветното си яке.

https://www.instagram.com/p/Bye5XcxHGfS/

Паралелно със София прайд се проведе и “Поход в защита на традиционното семейство”. Той започна към 17.00 часа на площад “Независимост” пред Министерски съвет.

Снимки: Instagram

Събития

Свързани
Публикации