Ето коя красавица ще представя България на Top Model of the World

Top Model Of The World е вторият по значимост в световен план конкурс за красота след “Мис Свят”. На тазгодишното издание. България ще бъде представена от българо-рускинята – Марго Купър. Тя нашумя у нас след участието си в риалити формата “Фермер търси жена”, в което стигна до финала.

марго_купър

Вчера красавицата отлетя за  Германия, където се провежда Top Model of the World и по-конкретно в град Бремен.  Критериите за най-добрия модел, са той да бъде независим, талантлив и с осъзнато чувство за мода.  Богатият опит на Марго на модния подиум дава всякакви индикации, че ще представи достойно страната ни пред близо 10 милионната телевизионна аудитория, която става съпричастна с незабравимото събитие, чийто финал ще се състои на 27-и август.

марго

В колекцията си от модни постижения госпожица Купър, която живее в Москва има доста корони от спечелени конкурси, но най-значимата от тях е титлата й “Мис Азия”. Изгрявала е на няколко корици на руски медии, а сега е актуалното лице на родния формат на списание Esquier.

 

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации