Fendi Fall Couture 2023: Блясък и класика
Fendi Fall Couture 2023

Ким Джоунс и Делфина Делетрез представиха couture колекцията на Fendi за есен 2023 – колаборация между мода и бижута

Париж е най-горещата точка за висша мода в момента. Наслаждаваме се на най-добрите haute couture ревюта, а моделите ще виждаме през следващия сезон по най-бляскавите червени килими, носени от най-известните дами и господа.

Fendi представи колекция достойна за най-елегантните събития на годината. Както и Valentino по-рано тази седмица, така и Fendi са заложили на простотата на висшата мода. Изработката на дрехите е сложна, съчетана с ювелирни произведения се превръща веднага в бляскава симфония, а крайният резултат е класика и чистота. Моделите са издържани в бяло, черно и нюд, като на моменти се появяват творения в червено, бордо, зелено и розова пайета.

Така характерните за Fendi кожени палта се откроиха в някои модели – отново прости и елегантни, по-скоро като роба, с която да се наметнеш. Изтънченост и висок социален статус – това лъхаше от всеки модел.

За пореден път виждаме haute couture ревю под звуците на класическа музика. Все повече дизайнери залагат накласиката, както в сценографията, така и в самите колекции.

Малки чанти, досущ като бижута, изящни пръстени и обеци, колиета и цели дрехи обсипани със скаъпоценности – Ким и Делфина работят в абсолютен синфрон този сезон.

Ето и какво ни впечатли:

Fendi Fall Couture 2023

Fendi Fall Couture 2023

Fendi Fall Couture 2023

Fendi Fall Couture 2023

Fendi Fall Couture 2023

Снимки: Getty Images

Мода

Свързани Публикации