Италиански дух, красота и емоции завладяха Пловдив (Видео)
Фестивал на Прическата Пловдив Christian Of Roma

Любо Киров, забележителен моден спектакъл, технически семинари и вдъхновяващи срещи бяха част от събитията в трите дни на 29-о издание на Италианския фестивал на красотата и прическата, който се завърна след двегодишно прекъсване

Шест церемонии по награждаване на професионалисти и младите им колеги в категориите „Мъжко подстригване“, „Грим“, „Абитуриентска“ и „Булчинска“ прически определиха призьорите, които получиха изящни статуетки и множество подаръци, съответно, за първо, второ и трето място.
Забележителното шоу на Nalby Style Gang изправи публиката на крака, а демонстрациите за удължаване на коси и лечение на косопад предизвикаха вниманието на професионалистии ценители на фризьорското изкуство.

Фестивал на Прическата Пловдив Christian Of Roma
„Италианският фестивал на красотата и прическата е феноменално явление и ключово събитие в света на модата. За своята 20-годишна история той се изгради като авторитетна сцена за творчество и изкуство, но и като платформа за делови контакти. Тук се представят не само актуалните тенденции, тук се формират вкусове, стилове и посоки за развитие“. Това каза при официалното откриване на събитието главният директор на Международен панаир Пловдив доц. д-р Иван Соколов. Той изрази увереност, че и 29-ото издание на форума ще се превърне в празник и незабравимо преживяване за професионалисти и любители.

Фестивал на Прическата Пловдив Christian Of Roma Фестивал на Прическата Пловдив Christian Of Roma Фестивал на Прическата Пловдив Christian Of Roma

„Скъпи приятели,колеги и партньори на Christian of Roma,днес в последния ден на Италиански Фестивал на красотата и прическата,позволете ми да изразя моята признателност за любовта ви към професията!Няма по-силна емоция от това да сме заедно отново ,за да усетим силата на огромния ни потенциал: да създаваме, да вярваме, да вдъхновяваме!С благодарност на всички за огромната вълна от обич, която получаваме, позволете ми да Ви прегърна и да споделя,че се гордея с вас!“ – с вълнение сподели собственикът и създател на Christian Of Roma, г-жа Елена Кристиано.

Фестивал на Прическата Пловдив Christian Of Roma Фестивал на Прическата Пловдив Christian Of Roma

 

В рамките на престижния фризьорски форум, по традиция, бяха представени нови колекции и продукти на водещите италиански брандове Alfaparf Milanoи BES Milano. Българският екип на Alfaparf Milano демонстрира неограничените възможности за креативност при обезцветяването с новата серия BB Bleach, както и новите нюанси на Evolution of the colour cube.Международният арт-директор на BES Milano Саверио Палма презентира новата колекция на марката. Впечатляващите багри „BE HI FI“ провокираха интереса на професионалните фризьори с предлагането на естетически смели решения и на лекотата в практическото им осъществяване.С пищни модни шоу-програмибе даден старт и на честването на 30-а годишнина на Christian Of Roma, която компанията ще отбележи през 2023-а година.Екипът на BES България изненада гостите на Italian night cocktail party с изумителен моден спектакъл, а изпълнителният директор на компанията – Джудзепе Фреголи, който пристигна специално за фестивала, връчи индивидуални плакети и брандирани фризьорски ножици на всеки от тях.
В рамките на Live connection party във втората вечер на фестивала, екипът на Академия Christian Of Roma, под ръководството на творческия директор Борислав Сапунджиев, взриви сцената на клуб Бушидо в Пловдив с ексцентрично шоу. Водещ на събитието бе най-желаният ерген – Виктор Стоянов, а музикален гост на вечерта беше поп-звездата и ментор в „Гласът на България“ – Любо Киров.

Фестивал на Прическата Пловдив Christian Of Roma
Иновативният елемент в 29-о издание на Италианския фестивал на красотата и прическата бе превръщането на щандовете в горещи консултантски точки, създадени от FerNET. Истинско любопитство предизвика пространство създадено от Christian Of Roma, в което на едно място бяха събрани брандовете и техническите екипи на компанията. Гостите се насладиха на фантастичното италианско кафе, създадено през 1790-а година Bontadi, а в следобедните часове домакините посрещаха посетителите с изкусителни коктейли.

Фестивал на Прическата Пловдив Christian Of Roma

В речта си по повод официалното закриване на фестивала Луиджи Кристиано благодари на изложители, гости, посетители и партньори с уверността и надеждата, че догодина отново ще празнуват заедно красотата, стила и таланта на фризьори и професионалисти от цял свят.

Фестивал на Прическата Пловдив Christian Of Roma

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Събития

Свързани
Публикации