Изумителният календар на Pirelli за 2019

Календарът на Pirelli винаги е бил повече от серия красиви фотографии, предоставяйки и моментна снимка на съвременното общество и време.

През последните години, екипът работи все по- усилено, и разкрива аспекти на човешкото състояние в календарите си.  Тази година не е изключение. Алберт Уотсън, е един от най-успешните фотографи в света, и създава необикновена поредица от снимки, отразяващи мечтите и амбициите на хората в 21-ви век.

Уотсън, който има повече от 100 корици за Vogue, създава концепцията на календара от четири вечни човешки истории заснети в кинематографичен стил.

Уотсън ни кани в живота на четири жени – и техните партньори – на едно интимно пътешествие, изследващо пътя към постигането на техните мечти и амбиции.

Супермоделът Джиджи Хадид се превъплащава в жена, която е богата, но обстрелвана от завистта на своите връстници. Тя изглежда има всичко, но нейната слава е обвита в тъга. Тя разчита на своя ментор, модният дизайнер Александър Уанг, да внесе смисъл в живота си.

Френската актриса и модел Летисия Каста играе художник, сънуващ бъдещето си. Изпълнена със съмнения за таланта си, тя работи като сервитьорка, която се стреми към постигане на мечтата си, а ролята на гаджето й се изпълнява от украинският балетист Сергей Полунин.

Балетна звезда Мисти Копеланд играе стриптизьорка, която мечтае да се присъедини към престижния оперен балет в Париж, заедно с гаджето си, от балет Calvin Royal III.

Холивудската актриса Джулия Гарнър изграе фотограф, който работи в ботаническите градини, заснемайки портрети на непознати растения.

Информация: corporate.pirelli.com

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации