Kim Kardashian в скандална рокля на Thierry Mugler от 90-те
Звездите на Холивуд ни пренасят обратно в последното десетилетие на миналия век, вдъхвайки живот на винтидж облекла от haute couture колекциите на Thierry Mugler.

Kim Kardashian със сигурност е заслужила своето място сред звездите с най-провокативна визия. Неведнъж тя е пристъпвала под светлините на прожекторите, облечена, или по-точно съблечена, в  прозрачни тоалети, с грандиозни деколтета, без сутиен и по най-различни начини, предизвикващи медиен бум. Нейната визия за тазгодишните Hollywood Beauty Awards, обаче, издига предизвикателността на следващото ниво.

Дизайнът, с който Kim Kardashian събра погледите на всички, е поредното изкушение, изровено от архивите на пролетно-лятната колекция на Thierry Mugler от 1998г. Той представлява дълга черна рокля с изключително интересна горна част, която едва покрива бюста на Kim.

https://www.instagram.com/p/BuCdz8ZFMGe/

https://www.instagram.com/p/BuAt8WVAnco/

Thierry Mugler е един от най-влиятелните и вдъхновяващи дизайнери в света, който успешно дефинира модата на 80те и 90те. Тази година, произведенията на изкуството, които е сътворил през тези времена, се завръщат в целият си блясък, благодарение на холивудските звезди.

Представителката на известното семейство Kardashian, не е единствената известна личност, която се спира на винтидж тоалет от старите му колекции. На церемонията по връчването на 61-вите награди Грами Cardi B се превърна в ходеща сензация, появявайки се в не един, а три тоалета от архива на Thierry Mugler.

https://www.instagram.com/p/BtuQk1Jhnun/

https://www.instagram.com/p/BtubK7tBED3/

https://www.instagram.com/p/BtumyNaBmRZ/

Снимки: Instagram

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Лайфстайл

Свързани
Публикации