ВИДЕО Lady Universe 2018 e Alisa Miskovska, Baltic States
Собственикът на конкурса Lady Universe Цвети Разложка награди най-красивите жени в света за трета поредна година

VIP личности и световни гости уважиха заключителната гала вечер на конкурса Lady Universe, който се проведе в клуб MEGAMI х-л Маринела. Ослепителната водеща Гери Дончева очарова публиката и доказа за пореден път, че е едно от най-желаните лица за мащабни събития. Неин партньор на сцената бе певецът Георги Арсов – вокал на група “Атлас”,

Бляскавата гала вечер стартира с атрактивно акробатично шоу на балет Megami, което зареди гостите с настроение, а представянето на участничките нажежи страстите до максимален предел.

Красиви момичета от цял свят, с чаровни усмивки, изваяни фигури и много сексапил се качиха на сцената на клуба. След дефилето с национални костюми и горещото ревю с банските на SugarFree, сцената се превърна в haute couture catwalk с последната зашеметяваща колекция на дизайнера Христо Чучев. Перфекното допълнение към изящните рокли бяха бижутата на Goto Jewellery and Diamonds.

Почти няма участничка, която да си тръгна без награда. За подаръците на красавиците се бяха погрижили партньорите от българския спортен бранд Flair, банските на SugarFree, премиум козметика от Refan, бижута от Mockberg, тюрбани от HeadKnot, шалове от Pronta и подаръци от Metaxa.

Музиката и атмосферата повлияха настроението в залата да е приповдигнато, а всяка от претендентките за титлата обра овациите на публиката.

Награди:

Lady Universe 2018 – Alisa Miskovska, Baltic States

1st runner up – Korea Yejee Shin, Korea

2nd runner up – Sara Linton, Jamaica

3rd runner up – Alina Matveleva, Latvia

4th runner up – Tyeshaa Hudson, USA

Lady Perfect Body – Viivi Oiva, Namibia

Lady Photogenic – Natalia Levenets, Ukraine

Lady National Costume – Sara Linton, Jamaica

Lady Best Evening Gown – Alina Matveleva, Latvia

Best Talent – Yuleyana Hristova, Bulgaria

Lady Friendship – Haruna Gyotoku, Japan

Lady Catwalk – Angela Jakimovska, Macedonia

Съорганизаторът на конкурса г-жа Мария Бонева направи лице на българската модна телевизия Code Fashion TV Lady USA, която каза че това е най-скъпата ѝ награда!

Хиляди снимки, сълзи от радост, маркови напитки и танци бяха продължението на страхотното after party в клуб MEGAMI!

 Всички албуми от стената на славата, може да видите ТУК

Снимки от сцената ТУК

Събития

Свързани
Публикации