Madonna ще е част от тазгодишното издание на “Евровизия”
60-годишната музикална икона ще допринесе за незабравимото протичане на 64-тото издание на един от най-дългоочакваните конкурси.

https://www.instagram.com/p/BmNQZVegOxF/

Както бе потвърдено от нейн представител, легендарната изпълнителка ще блесне на сцената на конкурса “Евровизия”, който ще се проведе през месец май в Тел Авив, Израел. Там тя ще зарадва всички присъстващи, както и многобройните й фенове по света, с изпълненията на две песни, една от които е съвсем нова, а другата – популярен хит.

Това сравнително кратко, но изключително специално участие ще струва на организаторите около един милион американски долара и ще приветства не само Мадона, но и вероятно нейния антураж от около 160 души.

https://www.instagram.com/p/BuTpjFBBUFz/

Както традицията повелява домакин на популярния конкурс е страната-победител от предходната година. Тъй като през 2018-та наградата грабна представителката на Израел – Нета Барзилаи с песента „Toy“, през 2019-та музикалната надпревара ни отвежда именно в Тел Авив.

https://www.instagram.com/p/Bu4COInhUq9/

В „Евровизия“ 2019 участват над 40 държави, като до всеки от двата полуфинала – на 14 и 16 май, ще стигнат само по 18 от тях, а до големия финал на 18 май – едва 10 държави.

Поради финансови причини, България няма да бъде сред участниците в тазгодишното издание на “Евровизия”.

https://www.instagram.com/p/BvMkesLhK07/

eurovision.tv / Instagram

Снимки: Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Лайфстайл

Свързани
Публикации