Малка Мис и Малък Мистър България само по Code Fashion TV

Тази неделя (02.07), от 13 часа, не пропускайте излъчването на конкурса “Малка Мис и Малък Мистър България 2017”. Само по Code Fashion TV!

Вече единадесет години конкурсът “Малка Мис и Малък Мистър България” се организира и провежда от Модна агенция “Интерсаунд”. Цяла година регионалните издания на конкурса определят най-достойните момичета и момчета от 4 до 15 години , които да участват на Националния финал през месец юни. Малките победители в конкурса имат правото да защитават честта на България на редица международни и престижни конкурси. Това са “LITTLE MISS WORLD” и “LITTLE MISS EUROPE” в Анталия, Турция, “LITTLE MISS& MISTER UNIVERSE” в Египет, “PRINCESS OF THE SEA” и “MISS NATIONS” в Бразилия, “LITTLE MISS&MISTER GLOBE” в Сингапур, “CINDERELLA” – Лас Вегас и др.

Насладете се на красотата, изяществото и таланта на малките участници в тазгодишното издание на конкурса!

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации