Masterclass Endosphères Therapy с проф. Пиер Антонио Бачи
Masterclass Endosphres Therapy

Професор Пиер Антонио Бачи проведе специализирано обучение на терапевти от бюти индустрията

На 27 октомври, специалисти от бюти индустрията се събраха в Гранд Хотел Милениум София. Поводът беше специализираното обучение Masterclass Endosphères Therapy Autumn 2022. Гост-лектор беше професор Пиер Антонио Бачи, който се смята за пионер в козметичната хирургия и дерматология.
В рамките на ден България се превърна в център на Балканите за специализирани обучения, отнасящи се до технологията Ендосфера. Над 80 терапевти обогатиха своите знания, свързани със здравословната естетична медицина. Професор Пиер Антонио Бачи акцентира върху превенцията, която е насочена към ранното откриване и лекуване на проблеми с разширени вени, отоци в краката, задържане на течности, подути глезени и други.

 

“Своевременното третиране и лечение на тези проблеми може да бъде животоспасяващо и изключително значимо за цялостното здравословно състояние на пациентите.”, сподели професор Пиер Антонио Бачи и добави още: “Навременната превенция е важна! Здравето и красотата могат да бъдат въпрос на личен избор!”

 

Masterclass Endosphres Therapy

Лекторът разказа повече за най-новите тенденции и иновации в технологията Endosphères Therapy, които са насочени не само към разкрасителни процедури, а към превенция, възстановителни терапии, рехабилитации и постоперативни интервенции. Професор Бачи обясни също, че през последните 15 години експертите, разработващи Ендосфера, извършват непрестанни проучвания и изследвания. Благодарение на тази развойна дейност те успяват да усъвършенстват технологията и нейното положително въздействие както върху несъвършенствата на тялото, така и за по-бързото и качествено възстановяване на пациентите при хирургични интервенции или здравословни проблеми.

Masterclass Endosphres Therapy Masterclass Endosphres Therapy

Обучителният клас се провежда за четвърти път в България, като негов организатор е Тяна Пресолска – представител на Ендосфера за страната и председател на Асоциацията на медицинските козметици – АМК. Като медицински козметик, който иска да предлага на своите клиенти високоефективна услуга, и като професионалист, който иска да обогати знанията на своите колеги, тя е мотивирана да запознае все повече бюти терапевти с възможностите на Endosphères Therapy.

Masterclass Endosphres Therapy Masterclass Endosphres Therapy Masterclass Endosphres Therapy

“Естетиката е най-малката част от технологията Ендосфера. Процедурите, извършвани с нея, имат огромен потенциал и са насочени към превенция и здраве.” каза Тяна Пресолска и добави: “Все повече хора разбират важната връзка между балансираното здравословно състояние, което влияе положително върху поддържането на външната красота. Поради тази причина е от значение – терапевтите, медицинските козметици и козметиците да бъдат по-информирани, да подобряват непрестанно знанията и техническите си умения, свързани с естетичните процедури. Така, ще бъдат по-добри практикуващи специалисти, които ще могат да предлагат комплексна услуга, насочена както към красотата, така и към здравето на своите клиенти.”

Masterclass Endosphres Therapy Masterclass Endosphres Therapy Masterclass Endosphres Therapy

”Смятам, че такъв тип събития са изключително полезни, защото от тях може да почерпим много знания от световноизвестни лектори и имаме възможност да присъстваме на практически демонстрации върху модели, имащи реални естетически и здравословни проблеми. По този начин можем да видим действието и ефективността на различните процедури с Ендосфера!.”, споделя гост на Masterclass Endosphères Therapy.

Masterclass Endosphres Therapy Masterclass Endosphres Therapy

 

Официален уебсайт на Endosphères Therapy за България
Facebook страница на Endosphères Therapy за България
Instagram профил на Endosphères Therapy за България

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Събития

Свързани
Публикации