Planet Club ще бъде домакин на “Знаменитост на България 2018”

 

Planet Club София отново ще бъде домакин на събитието на годината – наградите „Знаменитост на България 2018“.

Бляскавата церемония за втори път ще събере на едно място най-известните и обичани личности на България. На 19 октомври от 20.00 часа най-заслужилите ще си тръгнат с призове в различните категории: Мис, Мисис, Силикон, Най-актуална плеймейтка, Реалити звезда, Коафьор, Модел, Благотворителност, Дизайнер,Мениджър, Продуцент, PR, Бизнесдама, Бизнесмен, Журналист, Музика.

Водещи на събитието ще бъдат Илия Георгиев, емблематичният глас от телевизионния и радио ефир, и Александър Гогов, най-известният музикален водещ.

„Знаменитост на България 2018“ отново няма да е просто поредното бляскаво светско събитие. Българските знаменитости ще застанат зад една благотворителна кауза. Това е кузата на фондация „Искам бебе“, която дава шанс на семействата с репродуктивни проблеми да се сдобият с така желаното детенце. Номинираните звезди са предоставили за събитието техни лични вещи, които ще бъдат разиграни на търг в залата в полза на благотворителната кауза.

За настроението на всички ще се погрижат три млади надежди на българската музика. Новата попфолк звезда Цветина Цветкова ще ни зарадва с нежния си глас. Хип-хоп и R&B фурията Ива Атанасова – IVY също ще изпълни част своите хитове, а за завършек на вечерта модната икона, певец и актьор Илиян Илиев ще поздрави всички с дебютното си парче ,,Комикс”.
Събитието на годината се провежда с любезното съдействие на партньорите от Planet Club, Модна къща „Maison Saint-Herem”, фризьорски салони “V & A Glamour”, най-голямата фирма за лимузини в България Limosbg, фитнес добавка MYB, модната телевизия на България Code Fashion TV, и не на последно място светския сайт VIPLife.bg.
Ако не искате да пропуснете церемонията по връчване на наградите „Знаменитост на България 2018”, побързайте да запазите своите места на телефон: 0899993942
Вход за събитието: 10лв

Събития

Свързани
Публикации