Премиум Рали София – Свети Влас в Серес
Premium Rally София - Свети Влас

Очаквайте този уикенд Премиум Рали София – Свети Влас и Speedsector на скорост в Серес

Premium Rally София - Свети Влас

От 20 до 22 октомври 2023г. български и гръцки мощни автомобили ще премерят сили на пистата в Серес.

Есенното издание на Премиум Рали София – Свети Влас в партньорство с гръцкия клуб за суперавтомобили Speedsector ще повиши градусите на пистата в Серес за 7-ма поредна година от 20 до 22 октомври 2023г. Ferrari Challenge, Ferrari Pista, McLaren 720S, Lamborghini Huracan STO, Porsche GT3 RS, AMG GT R Pro и много други мощни автомобили ще премерят сили през двата състезателни дни на пистата в съседна Гърция.

Premium Rally София - Свети Влас
За всички ентусиасти, които искат да изпитат адреналина от шофиране на спортни автомобили е предвидена възможност за наемане на кола от класа на Porsche GT3 RS или возене на най-бързото пистово такси за няколко обиколки с професионален пилот.
Техническата помощ и поддръжка за всички автомобили на участниците е осигурена от автосервиз Мирафиори, които ще помогнат на любителите пилоти да получат максимално удоволствие от шофирането по пистовото трасе. С два дни и неограничен брой обиколки на пистата в Серес ще разполагат участниците, за да постигнат най-добър резултат или да подобрят уменията си с помощта на професионални инструктори.

Premium Rally София - Свети Влас
За всички фенове на високите скорости и с бензин в кръвта е предвидена обособена зона, от която могат да се насладят на зрелищния спектакъл. Всички средства от входната такса ще бъдат дарени на Фондация Make-a-Wish в помощ на деца, живеещи с терминално заболяване.

Събитието се провежда със съдействието на Tailor Made, а от коя точка на София ще тръгнат българските автомобили, кой ще покаже най-добро време и чия кола ще вдигне шум като за десет, може да следите в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм на Премиум Рали София – Свети Влас.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации