Приятелската раздяла на Алекс и Дани Петканови
Любимата звездна двойка на стотици българи обяви, че се развежда с пост в Instagram

Почти 5 години Алекс и Дани Петканови разказват за живота и ежедневието си във влогове, постове и сторита. Двамата бяха двойка преди години, разделиха се, по-късно се ожениха в къщата на VIP Brother. Малко след това се появи и синът им Габриел. Всички щастливи и не толкова щастливи моменти от семейния им живот бяха публично достояние на техните почитатели – те показаха на всички през какви трудности преминава всяко едно семейство.

За съжаление днес двамата обявиха официално раздялата си, за която от седмици се носят различни слухове. Алекс и Дани се разделят като приятели, с взаимно уважение и много любов към детето им. В ситуацията не е намесен “трети човек”, двамата просто имат несходство в характерите си.

Напоследък сякаш двойките намериха разумен начин да се разделят, без излишни скандали и проблеми, на които бяха свикнали таблоидите.

Александра Богданска е едно от първите лица на Code Fashion TV и целият ни екип я подкрепя и вярва, че нейният креативен и несломим дух ще издържи на всяко предизвикателство и препятсвие. Както и Даниел, който ще продължи напред с високо вдигната глава.

Можете да прочетете тук изявлението на двойката, което помоли феновете си да се съобразят с личното им пространство по време на раздялата, а ние с удоволствие очакваме 10.03.2022 и Code Fashion Awards, където ще видим Алекс Богданска в пълния ѝ блясък като водеща на събитието:

 

Снимка: Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Лайфстайл

Свързани
Публикации