Rihanna е официално най-богатата изпълнителка в света
По данни на Forbes, в момента състоянието на 31-годишната изпълнителка възлиза на около $600 милиона и я прави най-богатата жена в световната музикална индустрия.

https://www.instagram.com/p/Bx928BTnZ0U/

Както всички знаем, Rihanna е всестранно развит талант, които има способността да пожъне успех във всяка индустрия, до която се докосне. От изявите й като актриса, през линията й за бельо Savage X Fenty, до козметичния бранд Fenty Beauty, а вече и модния лейбъл Fenty, заниманията, и следователно приходите, на красавицата се разпростират далеч отвъд пределите на музикалната й кариера. С други думи, не се изненадваме, че именно тя оглавява класацията за най-богатите изпълнителки в света, изпреварвайки Madonna ($570), Celine Dion ($450), Beyoncé ($400) и Taylor Swift ($360).

https://www.instagram.com/p/BwgFC6dBICJ/

Според Forbes, голям принос за сегашното й финансово състояние има козметичната линия Fenty Beauty. Тя се появи за първи път през септември 2017 и в рамките на едва 15 месеца е донесла на изпълнителката около $570 милиона и е оценена на повече от 3 милиарда.

https://www.instagram.com/p/BvksIHlhQL1/

Допълнителен приход Rihanna получава и от Savage X Fenty.

https://www.instagram.com/p/ByK37N5nDTE/

Междувременно, новата модна къща, която стартира на 22-ри май, състоянието на изпълнителката се очаква да продължи значително да се покачва.

https://www.instagram.com/p/Bx-truKHwMU/

Снимки: Instagram

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Лайфстайл

Свързани
Публикации