Rihanna потвърди новините за собствената й модна къща “Fenty”
Ако някога сте мечтали за визията на Rihanna, наближава вашият щастлив ден, защото днес LVMH и красавицата от Барбадос потвърдиха новините за новата модна къща с името Fenty.

https://www.instagram.com/p/BxSJSeEBOwn/

През последните години, освен със сензационния козметичен бранд Fenty Beauty, талантливата Rihanna не спира да ни впечатлява и със завидния си усет за мода. Певицата пожъна неминуем успех както с линията за бельо Savage x Fenty, така и със сътрудничеството ѝ с известни брандове, като Dior, Manolo Blahnik и Puma. Междувременно, тя неколкократно се доказа и като кралица на събитието Met Gala, на което винаги събира погледите с несравнимите си визии. Ако обаче си мислите, че Riri е достигнала върховата си точна – грешите. Оказва се, че всичко това е само началото на раздел „Риана“ в световната история на модата.

https://www.instagram.com/p/BwgFALEh0IC/

Красавицата от Барбадос е на път да блесне и с модна къща на нейно име и то много скоро. За момента знаем само, три неща: за осъществяването на тази идея, Rihanna си партнира с LVMH, компания-производител на луксозни стоки за известни марки; първата колекция ще бъде за пролет 2019; логото е интересна съвкупност от линии, изписващи думата Fenty, и наподобява лабиринт.

https://www.instagram.com/p/BxR_680jGM2/?utm_source=ig_embed

Това е може би една от най-вълнуващите новини, които можехме да получим в края на работната седмица. Сега просто се настаняваме удобно и чакаме да видим първата линия на модна къща Fenty и, разбира се, да се облечем от глава до пети в Rihanna.

@fenty / www.fenty.com 

Снимки: Instagram

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации