Сезон 2, епизод 1 на Дами Канят (Видео)
Гледайте тук първия епизод от сезон 2 на “Дами Канят”  с прекрасните Ива Екимова и Юлияна Дончева

Кое е най-голямото предизвикателство, пред което се изправи ултрамаратонецът Красимир Георгиев, пробягал повече от 200 километра за 36 часа в полза на деца с онкохематологични заболявания? Разказва самият той пред Юлияна Дончева.

Колко е важно да бъдеш сериозна актриса? – ни разказа Силвия Петкова, изиграла култови роли в „Под прикритие” и „Революция Z” в компанията на двете водещи.

В неделя сутрин разбрахме и кои са ултимативните тенденции в грима и косата от топ-тандема – коафьорът Ивайло Колев и гримьорката Велислава Иванова.

Една страхотна новина и един иновативен продукт, ни представи най-новото попълнение в екипа  на „Дами канят” Пария  в рубриката “Намигване по женски” в компанията на Лили Ангелова.

Как да се храним здравословно и вкусно, разбрахме от най-новата ни сутрешна рубрика със Силвия Недева.

Астрологът Кирил Горанов отново е част от екипа на Дамите, с прогноза за всяка от зодиите, а д-р Смилов разкри тайните на красивата усмивка.

Можете да гледате Юлияна Дончева и Ива Екимова по Code Fashion TV в мрежата на Mtel, Bulsat fusion, Норт Вест Юнион, Силистра кабел и, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0, а ако не сте изпили кафето си преди 10.00 и сте пропуснали премиерата на „Дами канят”, сезон 2 по Code Fashion TV, това и всички останали предавания са 24 часа, 7 дни в седмицата в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/.”

Събития

Свързани
Публикации