Светлана Арсова представя книгата си „Приказна“ (Видео)

Топ гримьорът Светлана Арсова представи втората си книга, посветена на професионалния грим – „Приказна“. На 15 декември, столичния клуб :PM събра гости, приятели, почитатели, ученици и родни звезди на премиерата.

Code Fashion TV беше на мястото, за да се наслади на приказната обстановка, а пред камерата на модната телевизия застанаха, за да изразят своите впечатления Маргарита Михнева, фотографът Алберт Барух, синът на Светлана Арсова – Георги, който бе и водещ на събитието,  ПР Явор Костадинов, ученици по грим и самата Светлана.

Книгата е създадена по световни стандарти със специални фотосесии от Момчил Христов, Ангел Цветанов, Александър Нишков, а главен фотограф е Алберт Барух. Модерният дизайн на корицата и изящната полиграфия са от Стефан Тотев. „Приказна“ тръгва на турне из страната. 

“Гримът е начин да изразиш себе си, чрез идеи, които ще намерите в книгaта, и как да ги съчетаете с личното ви чувство за хармония – оцветени с линиите на емоцията Ви, ще нарисувате Вашата приказка”, споделя автора – гримьор.
Написана с леко поетично перо, изразяващо палитра от цветове – книгата предлага полезни и практични съвети за всяка жена, как да бъде неустоима, завладяваща и със самочувствие, че е приказно красива.

Светлана Арсова е професионален гримьор от 1989г. След издаването на първата си книга“Гримирана“през 2005 г. основава и школа за грим, където е подготвила много доказали се гримьори и специалисти в тази сфера. Била е официален гримьор към модна агенция Visages, гримирала e модели за сп. Vogue, марки като Versace, Escada, La perla, Carducci.
Работила е и с редица български дизайнери: Жана Жекова, Стоян Радичев, София Борисова, Христо Чучев и др.
Участвала като специален гост гримьор с нейния екип на Sоfia Fashion Week в България.
Главен арт гримьор 15 години в студио “Флейм”, където се създават най-добрите рекламни видеоклипове.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Събития

Свързани
Публикации