TREND OF THE WEEK: Криолиполиза от ново поколение в REINA

Тази седмица ще ви запозная с една от най-модерните процедури за извайване на тялото. Вече и в България можете да откриете голяма част от триковете, които използват холивудските звезди, за да изглеждат и да се чувстват съвършено.

В никакъв случай не бива да забравяме за спорта, нуждата от ежедневно движение, добрия хранителен режим, грижата и за душевното ни спокойствие и комфорт, но от опит знаем, че често само тези предпоставки не са достатъчни. На помощ за оформяне на идеалното тяло идват и технологиите за контуриране, които са все по-многообразни. От изключителна важност е да се извършват с нужното внимание при специалист, който да избере най-подходящата за нашето тяло и здравословно състояние.  Затова и в естетичен център REINA терапевтите наблягат nа консултацията преди всеки курс процедури.

Неинвазивните възможности на естетичните процедури в центъра се допълват и от два нови апарата, които са за първи път в България и с тях се извършва криолиполиза. Тази процедура топи мазнините чрез охлаждане на мастните клетки с помощта на апарат,  който се прилага върху определени области. В масовия случай са необходими до три процедури, за да се постигне търсеният резултат.  В REINA са избрали иновативния метод на Cryolipolysis ™ и апарата Z-Lipo, който предлага възможност за целенасочено и постоянно намаляване на мастните натрупвания по неинвазивен начин на зона по избор. Най-често дамите ползват процедурата с цел намаляване на мастните натрупвания в областта на корема, седалището и бедрата. Научните доклади показват, че резултатите от криолиполиза са значително по-добри, когато тази процедура се използва в комбинация с апарата за терапия с ударна вълна Zimmer MedizinSysteme Z-Wave, с който също разполагат в REINA Aesthetic. Благодарение на този апарат, след охлаждането се прави масаж, с който се предотвратяват образуването на бучки и неравности. В REINA двете процедури се извършват задължително заедно, за да се гарантират наистина добри резултати. Към курса процедури терапевтите допълват терапията и с изготвянето на специален хранителен режим.

Методът Cryolipolysis ™ е изключително популярен, защото е щадящ и  неинвазивен. Как протича самата процедура и за какво трябва да съблюдаваме преди и след нея, гледайте във видеото ни тук.

Елица Стойчева

Елица Стойчева е завършила бакалавър Международни отношения, а след това тристранна магистратура Медии и комуникации в DFH, Deutschland и Université Nice-Sophia-Antipolis, Nice, France. Тя пише за различни сайтове и списания. Нейната страст са телевизията, рекламата, fashion събитията, биографичните мемоари, хубавите музеи и пътуванията. Освен като журналист, Елица работи и като дигитален маркетолог за едни от най- големите български брандове. Като лице на модната телевизия Code Fashion не спира да ни информира кой е властващият тренд всяка седмица в нейната авторска рубрика Trend of the week.