Вампирски лифтинг и работи ли наистина?

От няколко години насам киноиндустрията и чиклит романите ни уверяват, че вампирите са секси, красиви и вечно млади, разбира се! А днес ще си говорим за нещо вампирско, което може да ни направи по-красиви и по-млади…

Вампирски лифтинг – звучи чудато и зловещо, но Холивуд е влюбен в тази процедура. Плазмотерапия или Platelet Rich Plasma, както е научното наименование на тази процедура е най-новото откритие на антиейдж медицината. И всички известни красавици се кълнат, че работи и се подлагат на кървавата терапия. Освен изглаждане на бръчки, третиране на черни кръгове под очите и подмладяване на кожата, плазмотерапията заличава белези и повлиява добре на косопада.

Нарича се вампирски лифтинг, сред клиентите и непрофесионалистите, заради извличането на собствената ви кръв, обработването й до състояние на плазма, която има регенериращи свойства и обратното й инжектиране в кожата ви.

Как ви звучи? Вероятно не особено приятно, но изследванията и резултатите са категорични. Това е един перфектен и най-важното – естесвтвен начин, да се подмладите мигновено. Без медикаменти и операции. Лицето, вратът, деколтето, кожата на ръцете – местата, където годините първ започват да си личат, се влияят най-благоприятно от вампирския лифтинг. Процедурата се извършва само от лекари-специалисти, в абсолютно стерилни условия и с подоходящата апаратура.

Терапията е подходяща за хора между 30 и 80 години.

Ким Кардашиян, Бар Рафаели и Жизел са сред звездите, доверили се на вампирския лифтинг.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.