За пръв път! Корона за Miss Playmate 2018
Уникално, ръчно изработено бижу ще заблести на главата на носителката на титлата Playmate Of The Year на 7-ми септември

По-малко от десет дни остават до големия финал на конкурса, който отличава най-сексапилната жена в България. След Николета Лозанова, Златка, Димитрова, Златка Райкова и Нора Недкова, всички очакват с нетърпение да разберат, коя от единадесетте кандидатки ще е новата “Мис Playmate”.  Историята за Пепеляшка ще стане реалност на 7-ми септември, в Bedroom Beach, Слънчев бряг. На стилно Cinderellas’ Night парти, претендентките ще се опитат да впечатлят журито, което организаторите още пазят в голяма тайна.

За пръв път обаче, носителката на титлата ще си тръгне освен с признанието, че е най-сексапилната жена в България, и с истинска корона. Бижуто се изработва ръчно от дизайнера-ювелир Велина Смет, собственик на световния бранд AVIEL Hand Made. “Короната ще е една единствена, абсолютен уникат в света“, споделя създателката на короната. Естествена перла и чешки кристали в актуалните тъмни цветове – черно, бордо и маслено зелено, ще красят тиарата на победителката. А дали короната ще тежи  – победителката ще сподели сама…

Организаторите са подготвили истински спектакъл по време на събитието, на което гост диджей ще е DJ Mascota, а програмата на сцената ще е култовото шоу Avatar. Ден по-късно, всички момичета ще продължат да се забавляват на грандиозното Closing Season Party в Bedroom Beach, когато на сцената ще излязат над 20 танцьора, за да представят новия спектакъл Indiansoul, а зад пулта ще застанат Dimo BG, Vasco C и MC VeraRusso.

Ако искате да сте част от най-актуалното лятно събитие побързайте да си направите резервация. Или се включете в играта с лимитираната серия на Мастика Карнобат #Playmate, с която може да спечелите 20 VIP покани за финала на Playmate Of The Year 2018 или круиз с плеймейтки на яхта в Бяло море.

Следвай новите около конкурса Playmate Of The Year във Facebook .

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации