Вдъхновение за есенната ни визия от едни от най-известните топмодели
Когато времето навън е колкото топло, толкова и студено, практичните модни идеи на Bella Hadid и Hailey Bieber са именно онова, от което се нуждаем.

Лятото си отиде, а есента смело заема неговото място. Времето навън, обаче, не е нито топло, нито студено, а по-скоро странна смесица от двата сезона.

Колкото и да е приятно това, че все още не ни се налага да обличаме безброй пластове дрехи, променливите температури ни принуждават всяка сутрин да се сблъскваме с дилемата “Какво да облека?” За наша радост, едни от любимите ни световни модели се притичват на помощ с изключително стилна идея за визия, подхождаща именно на тази част от годината.

По време на лондонската седмица на модата Bella Hadid блесна с интересен аутфит. Той включва бяла тениска с надпис, играеща ролята на рокля, семпло кожено яке и изчистени черни ботуши до коляното.

LONDON, ENGLAND – SEPTEMBER 16: Bella Hadid seen attending Burberry show afterparty during LFW September 2019 on September 16, 2019 in London, England. (Photo by Ricky Vigil M/GC Images)

Още на следващия ден с подобна визия бе забелязана и Hailey Bieber в Лос Анджелис. За разлика от Bella Hadid, тя бе заложила на тениска с по-изчистен надпис и изключително ефектни бели ботуши.

LOS ANGELES, CA – SEPTEMBER 17: Hailey Baldwin is seen on September 17, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by BG002/Bauer-Griffin/GC Images)

Тази атрактивна комбинация, предоставя по нещо както за по-топлото, така и за по-студеното време, като същевременно изглежда и изключително шик. А както ни демонстрират Hailey и Bella, можем смело да разбообразяваме, така че да бъдем уникални и интрересни по свой собствен начин.

Снимки: Getty

Мода

Свързани Публикации