Дизайнери от Лондон и Мексико се качват на сцената на SFW SS 2019
Мексиканско-перуанският дизайнер Paola Yactayo с 24-годишен опит във Висшата мода и лондонският бранд Marvin Nonis, създаден през 2016 г., пристигат в София за седмицата на модата.

Paola Yactayo е известен дизайнер, чийто колекции са представяни в Австрия, Филипините, Русия, Косово и много други. Тя облича музиканти, артисти, политици и инфлуенсъри по целия свят. Нейната последна колекция “Alma Latina” (Латино душа) отразява чувствеността и силата на латиноамериканките, в частност и тяхната елегантност.

Победител във Best Evening Gown във Филипините и директор на Конкурси за красота в Мексико, Paola Yactayo определено е дефиниция за силата на Латинска Америка.

“Marvin Nonis е бранд създаден през 2016 г. с мисия да вдъхнови клиентите си да водят по-добър, по-здравословен живот и да насърчават хората около тях да правят същото. Той вярва, че започването на всеки ден с намерение може да доведе до дни, които преминават с фокусиране върху живота с намерение.

“Всеки има властта да промени света просто като промени света около себе си. Това се прави чрез малки промени. Чувството, че е по-силно овластено да се движи по света с благодат и красота, показва на другите, че могат да направят същото. Да бъдеш по-любезен и нежен към хората около теб, ги вдъхновява да споделят тази нежност с останалия свят. В същото време, отстояването на себе си и тези, които са по-малко способни да правят това, носи важна промяна в света.

Облеклото, което се вписва добре, което ласкае фигурата и повдига самочувствието ви, може да бъде като броня срещу света около вас. Тя може да подкрепи вашата мисия да се справяте по-добре, докато ви предпазва от проникването на по-студените, по-грозни аспекти на света. Чувствате се силни и уверени, със щит,  докато се движите по света. Без тази вътрешна вяра в себе си, вие сте просто друг човек, който прави всичко възможно; с този щит, ти ставаш непобедим.”

Официален сайт / Instagram / Facebook страница / Facebook събитие / YouTubeБилети

Мода

Свързани Публикации