Люляковата тенденция, която заслужава вниманието ни
Копнеете за промяна във външния вид и сте готови за нещо дръзко и атрактивно? Тук сме, за да ви съобщим за изключително актуалния цвят, който ще помогне на косата ви да привлече всички погледи.

2019-та със сигурност е силна година за цветните предложения. От неонови дрехи и обувки, до пъстри нюанси в грима, през последните месеци сме обкръжени от пищни цветове, които не само влияят положително на настроението ни, но и ни помагат да сияем.

Една от последните цветни тенденции, която си проправя път към нашата визия, е светловиолетовата коса. Независимо дали сте с дълга или къса прическа, едва ли ще сгрешите, отдавайки се на това люляково изкушение.

https://www.instagram.com/p/BtwVRRmHEbI/?utm_source=ig_embed

Сам по себе си, този цвят е атрактивен и вълнуващ, което означава, че без излишни усилия и сложни прически, умело ще привличате вниманието на всички с интересната си визия. Ако все пак решите, че искате нещо още по-грабващо, комбинацията от люлякова коса и пищна прическа няма да ви разочарова.

https://www.instagram.com/p/Bwz1h8oFK4-/?utm_source=ig_embed

За наше щастие, има много начини, по които можем да преплетем тази свежа тенденция с нашия индивидуален стил, за да си подарим неустоима визия. Днес ви представяме някои от тях, които е твърде вероятно да породят у вас желанието да се втурнете към фризьорския салон още сега.

Цялостна люлякова визия

Обожавате този цвят? Чувствате се смели и дръзки? Искате да съберете всички погледи? Боядисайте цялата си коса в актуалното люляково и гарантираме, че няма да останете незабелязани.

https://www.instagram.com/p/BhvAbTqAm5r/

Омбре

В случай, че не сте почитател на грандиозната екстравагантност, но все пак копнеете за свеж акцент към вашата визия, заложете на светловиолетово омбре.

https://www.instagram.com/p/Bm5_yHdBS8W/?utm_source=ig_embed

В корените

Идеята, за омбре ви допада, но сте готови на нещо малко по-екстремно? Преместете люляковия нюанс от краищата на косата в корените й и го оставете красиво да се прелее във вашия естествен цвят или друг нюанс, който ви допада.

https://www.instagram.com/p/BvEqPT2BMap/?utm_source=ig_embed

Кичури

Кичурите са перфектният алтернативен вариант за любителите на семплото. Те ще ви помогнат да сте в крак с актуалната тенденция без да изневерявате на собствения си стил.

https://www.instagram.com/p/BuFYMGIHkbQ/?utm_source=ig_embed

В съчетание с пастелно розово

Ако екстравагантната ви натура крещи за нещо повече от люляк, винаги можете да изберете да го комбинирате и с други пастелни цветове. Нашето предложение е нежно розово, което ще придаде един светъл и свеж вид на косата ви.

https://www.instagram.com/p/BwIy16ihqMN/?utm_source=ig_embed

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации