Начинът, по който носите чантата си, казва всичко за вас
Днес си отговаряме на въпроса, какво говори за нас начинът по който носим чантата си?

Езикът на тялото си е цяла наука, разказват от  dariknews.bg Всеки един жест, мимика, реакция издават много за нас. Това, разбира се, го правят и дрехите, и аксесоарите, които носим по себе си. Може би не сте си давали сметка, но всъщност начинът, по който носите чантата си, издава много за характера ви.

Каналът “Портретъ” във vbox7 разказва:

През рамо

Вие обичате приятелите и близките си. Обичате да споделяте винаги с тях. Въпреки това сте склонни да се хвалите с всичко, което сте постигнали.

https://www.instagram.com/p/B3Fjn_gle6J/

На рамо

Вие сте тактични, съобразявате се с другите и дори мислите първо за тях. Често бихте жертвали своя личен комфорт, за да е добре човекът до вас.

https://www.instagram.com/p/B3FU4GLCTq4/

Върху гърдите

Вие сте непредсказуеми и нелогични, точно както и начинът, по който носите чантата си. Хората не знаят какво да очакват от вас. Енергичен сте и не седите дълго на едно място.

https://www.instagram.com/p/B2zhGq1lw2s/

В ръцете

Ако носите чантата си така, дори и да не е клъч, значи за вас контролът е важен. Доминирате сред приятели, в семейството си, сред близки. Вие сте истински лидер, но носите своята отговорност за това.

https://www.instagram.com/p/B3G6mJhgegq/

Раница

Справяте се с всичко с лекота. Имате всичко за всеки момент. Предвидливи сте, адаптирате се лесно, макар че понякога са ви нужни повече усилия.

https://www.instagram.com/p/B3GqibDg7Wi/

Източник: dariknews.bg

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации