Новият парфюм на Kim Kardashian и Kylie Jenner ще бъде факт след броени дни

Kim Kardashian отново покори Instagram пространството с новината за парфюмите от колаборацията й с Kylie Jenner, на които ще можем да се насладим след по-малко от две седмици.

https://www.instagram.com/p/BwSQP87HuxJ/

Преди известно време дочухме, че полу-сестрите Kylie Jenner и Kim Kardashian обединяват сили по нов съвместен проект. Тази седмица, обаче, те ни зарадваха не само с потвърждение на вълнуващите новини, но и с разкриването на повече детайли относно KKW FRAGRANCE x KYLIE.

https://www.instagram.com/p/BwSqvIzHdnW/

Типично в стила на Insta кралиците, парфюмите от колаборацията са в атрактивни бутилки с формата на устни. За радост на всички, които отброяват дните до пускането им в продажба, те ще струват сравнително достъпните $40.

https://www.instagram.com/p/BwSS9mani37/

Парфюмите ще бъдат пуснати в продажба след броени дни /26.04.2019/ на www.kkwfragrance.com. Желаещите да закупят най-новия продукт, дело на известните сестри, ще могат да избират между три цвята – розово, червено и бежово, или да се насладят едновременно на всеки от трите  разновидности на обемните устни.

KYLIE JENNER BY KKW FRAGRANCE

Снимки: Instagram

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.