Турски топ модел снима ексклузивно за български дизайнер
Турският модел Аталай Пат пристигна специално от космополитния Истанбул, за да заеме ключовата роля на истински джентълмен в новата фотосесия на модна къща Aggressor, издават от ПРофайл

Топмоделът Аталай е лице на бранда и в други модни проекти, като се е снимал за престижни лайфстайл списания у нас и в Турция. Представял е български линии на престижния моден подиум на SOFIA FASHION WEEK вече няколко поредни издания.
За пролетното издание през март атрактивната и свежа дизайнерка Марияна Папаличева е подготвила екслузивни модели, които бяха заснети от екипа на известния топфотограф Димитър Яков.
Марияна Папаличева – мъжкото момиче на българската модна сцена, както я наричат, твори и създава уникална мъжка мода, вече повече от 25 години. Тя е дръзка и разпознаваема на сцената. Отличава се с индивидуален стил и решения за мъжкия костюм.
Част от новата колекция на модна къща “Агресор”  ще бъде представена на пролетното издание на SOFIA FASHION WEEK през месец март 2019, допълват още от ПРофайл.

Мода

Свързани Публикации