Филми и мода: Червеният килим на Emmy Awards 2021
Тазгодишните награди Еми се насладиха на не една, а две церемонии, след като през 2019-та се наложи да се проведат виртуално

Лондон и Лос Анджелис бяха събирателните точки за филмовите звезди от малкия екран. И двата червени килима предоставиха стотици модни тоалети, които критиците и обикновените ТВ почитатели да обсъждат цяла седмица.

Докато някои модни решения бяха изключително елегантни, стилни и дори леко скучни, то за други определено ще се говори много.

Една такава визия бе тази на Ема Корин. Актрисата, която се превъплъти в образа на принцеса Даяна в четвъртия сезон на The Crown по Netflix, реши да разбуни модните духове.

Рокля от последната колекция на Mui Mui (есен-зима 2021/2022) в бледо жълто, шапчица и ръкавици без пръсти, които показваха меко казано плашещ черен маникюр.

Аня Тейлър-Джой получи много аплодисменти и много критики за жълтата си рокля от Dior Haute Couture.

Ярките цветове определено властваха на червения килим и звездните дами бяха по-скоро смели, отколкото семпли.

Разбира се, имаше и актриси, които заложиха на бялото, класиката и чистата проба елегантност.

Елизабет Олсън бе заложила на The Row с бижута от Chopard.

Катрин Зита-Джоун сякаш бе спряла часовника и “гореше” в страстна рокля с цвят на червено вино до съпруга си Майкъл Дъглас. На шията ѝ блестеше диамантена огърлица от Lorraine Schwartz.

Оливия Колман бе избрала класика от Roksanda.

Сара Полсън се появи в червена обемна рокля от Carolina Herrera с буфан ръкави и небрежна руса коса, подстригана на каре.

Джилиан Андерсън пък бе едновременно стилна, с нотка на закачливост в тоалета си от две части на Chloe.

Кой е вашият любим тоалет от тазгодишните Emmy Awards?

Снимки: Getty Images

 

 

Мода

Свързани Публикации