Червеният килим на Code Fashion Awards 2021
Социалните мрежи продължават “да говорят” за бляскавия червен килим на Code Fashion Awards 2021

Стотици звезди, модели, дизайнери, стилисти, гримьори, фризьори и фотографи се събраха за третата церемония на Code Fashion Awards. Освен че българската модна телевизия Code Fashion TV се стреми да подкрепя и отличава българските творци в сферата на модата, тази година организаторите решиха да направят нещо повече.
Специален дрес код – Въображение без граници, позволи на всички гости на събитието да се развихрят в гардеробите си и да си тръгнат с престижна статуетка за своя стайлинг.
Unlimited Fashion Styling бе поводът на сцената да се качат гости, които бяха впечатлили звездните репортерки на Code Fashion TV – Златина Иванова и Елица Стойчева, които бяха облечени от емблематичния български дизайнер Албена Александрова.
За никого не бе изненада, че Гери-Никол бе една от тях. Освен с награда Моден тийн идол, тя си тръгна и със специалната награда за стайлинг на червения килим. Нейният аутфит бе дело на Pembe Kenan, с която бяха пресъздали образ от филма “Игрите на глада: Сойка присмехулка”.
Водещите на вечерта Александра и Даниел Петканови бяха облечени от Pembe Kenan и Agressia.
Албена Александрова бе сред наградените за Unlimited Fashion Styling с екстравагантната си рокля по неин дизайн.
Деси Зидарова впечатли със семплия си, но изящен черен тоалет отново на дизайнера Pembe Kenan, а Мис България 1998 Наталия Гуркова бе облечена в богато декорирана рокля на Sofia Borisova.
Водещият на Fashion Outsiders Божидар Недялков – Бобсън и неговата близка приятелка Сафиа бяха отличени за стилна двойка на червен килим – той бе заложил на Диана Илиева, а тя на Antony Langountin.
Дизайнерите на Princess Fashion Studio Соня и Силвана бяха стилни и елегантни в рокли от собствения си бранд.
Отново двойна награда за стил получиха бизнесменът Даниел Бачорски и годеницата му Атанасия, които буквално блестяха в дизайнерски тоалети от дубайски дизайнер, изработени специално за събитието.
Борислав Сапунджиев – Урсула изглеждаше като модерния Зевс с визия от дизайнера на Vanitta Гери Петрова, която застана до него на червения килим в рокля по неин модел и бижута от Anelia Art Design  специално изработени за събитието.
Наталия Миленкова от Kloshar Bags също си тръгна със статуетка Unlimited Fashion Styling. Тя бе облечена в собствен дизайн в сребърно, в стила на бранда, в който си партнират с брат ѝ Деян.
Искра Стефанова от Inside Us бе в тоалет на италианския бранд, а дизайнерът Евгения Борисова бе в класически бял костюм – панталон с висока талия, топ с дълъг шлейф и ръкавици и ухаеше на бутиковите си парфюми Evgeniya Borisova Haute Couture.
Дъщерята на певицата Бони Михаела също бе отличена с наградата за роклята си и визията от дизайнера Дидо Георгиев.
Сред най-добре облечените гости на събитието, които бяха спазили дрес кода Fashion Unlimited забелязахме и Силвия Танева – представител на Sherri Hill у нас, която бе заложила на рокля на световноизвестния бранд в стил “русалка”.
Панче Димитриев бе в бледо син костюм по свой модел и с бижута от най-новата колекция на Swarovski –
“Collection One” на Giovanna Engelbert, които видяхме за първи път в България.
Водещата на Discovering Fashion Пепа Попова винаги държи на стила и тази вечер не бе по-различна – vintage рокля в оранжево, от една от първите conscious колекции на HM.
И говорейки за бижута, бизнес дамата Ваня Ламбева, която развива успешен бизнес за бижута и скъпоценни камъни, се появи в синя рокля с великолепно колие с огромен син диамант.

Мисис Баба Дони Василева бе избрала дълга официална рокля в цвета на 2021 – слънчево жълто.

Ивайла Бакалова бе в компанията на дъщеря си и бе избрала за визията си тоалет от бизнес линията на Max Mara в земни тонове.


ПР експертът Ангелина Ангелова бе заложила на гащеризон от италианския бранд WOLM в така модерния за сезона тюркоазен цвят.
Г-жа Елена Кристиано бе изключително елегантна както винаги в рокля от италиански дизайнер с ексклузивна колекция.
Коафьорът Венелин Кондаков бе в актуалните модели за сезона къси панталони и официално сако от испанска марка и бутиково бижу от американски дизайнер.
Бизнес дамата Албена Джоунс се появи с рокля от Junona Fashion.
Цвети Разложка бе с червен гащеризон за церемонията от Paloma Fashion.
Биляна Лазарова – Биляниш показа перфектна форма в секси рокля на дизайнера София Борисова, която пък си тръгна с наградата за Най-добър дизайнер в категория Булчинска мода за втора поредна година.
Събитието можете да гледате в YouTube канала ни и в ефира на Code Fashion TV.

Мода

Свързани Публикации