4 есенни тенденции при маникюра, в които ще искате да се впуснете още сега

Разсейте се от тъжните мисли за края на лятото с актуалните есенни тенденции сред маникюра, които ще ви накарат да се развълнувате за идния сезон

Маникюрът е също толкова важен акцент от нашата визия, колкото и дрехите и аксесоарите и досущ като при тях, и при него наблюдаваме периодично изменящи се тенденции.

Тъй като краят на лятото все повече наближава е време да се потопим в списъка с актуални идеи за есенните ни нокти.

Представяме ви четири тенденции сред маникюра, които ще разкрасят есенната ви визия:

Перли

Перлите винаги са били сигурен начин да си осигурим елегантна и женствена визия. Ето че сега можем лесно да постигнем този ефект в ежедневието, добавяйки ги към маникюра си. Освен, че ще привлекат всички погледи към вас, те ще служат и за изискан акцент към всеки ваш тоалет.

https://www.instagram.com/p/B1QmDD6Fk05/

https://www.instagram.com/p/B05HwnWA3C5/

https://www.instagram.com/p/B1Jj5ukBEiS/

Животински принт

Вече дълго време дивият свят служи за вдъхновение на дизайнерите. Различните животински принтове са се превърнали в тенденция сред аксесоарите и облеклото – както плажно и ежедневно, така и вечерно. Сега, виждаме как тези интересни мотиви умело покоряват и маникюрите. От леопард до тигър, независимо на кое животно ще се спрете, едва ли ще сгрешите.

https://www.instagram.com/p/B1YCdkKgNEt/

https://www.instagram.com/p/BySabMiAibX/

https://www.instagram.com/p/B0OboepF1EE/

Неон

Свежите и искрящи цветове за лятото са като флоралния принт за пролетта – една вечна тенденция, която приемаме за закон. Ако наистина искате да изпъкнете, обаче, подходете неочаквано, като пренесете типичния за лятото неон в есенната ви визия. Един от най-добрите начини да го направите? Чрез маникюра си. Така винаги ще имате един приятен акцент, който да излъчва свежо настроение, без да се натрапва.

https://www.instagram.com/p/Bt1Kwq3A7J6/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B1Y-iKMBnUZ/

https://www.instagram.com/p/B1YGT5KIU-R/

Пикасо

Смесете изкуството на маникюра с изкуство в стил Пикасо и впечатлете всички с интересни ‚арт‘ нокти. В интернет ще се сблъскате с безброй разновидности на този тип маникюр, но за още по-силен ефект ви препоръчваме да разчитате на собствената си креативност при избора на цветове, форми и комбинации. Това е сигурен начин да бъдете едновременно модерни и уникални.

https://www.instagram.com/p/BzbDY4xgkFf/

https://www.instagram.com/p/Bzm-_4-le2L/

https://www.instagram.com/p/B1Mq9nHBKDa/

Снимки: Instagram, Unsplash

Зорница Вълкова е амбициозен, млад журналист, с бакалавър по Журналистика от University of Westminster, Лондон. Писането е нейната първа любов, а модата - силна страст, която също е открила в ранна възраст. За нея най-важното е да се занимава с онова, което обича и да създава материали, които вдъхновяват. Тя е почитател на различните видове изкуства и запълва свободното си време с танци, фотография, писане и всичко, което разгръща нейната креативност.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *