TREND OF THE WEEK: Силата на роклята

Офисът е това, което беше!

Противно на очакванията и многото промени през последните години, отдалеченият офис не попречи на силата на стандартния. Той отново е така шумен, понякога напрегнат и ако се стараем, може да бъде в унисон с работния протокол, но и яко фешън.

 

Факт е, че през последните години, в които бяхме повече у дома, занемарихме леко офисния гардероб и протокол. Но сега броени дни настъпването на пролетта е идеалният момент да обновите стила си.

 

В най-женския месец офисните ми предложения ще са изцяло в концепцията на PowerDressing. Това е термин, възникнал за да обобщи облеклото, благодарение на което жените по-лесно изразяваме своята сила, самоувереност, авторитет.

Затова и роклите за офиса са една идея по-консервативни, задължително удобни и с умерени дължини. За да ви вдъхнат още увереност, през пролет 2023 спокойно можете да заложите на ярък цвят.

 

ПОЛА ИЛИ ПАНТАЛОН

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm)

Да, вярно е, че костюмите сако с панталон са по-функционални, но тази пролет полите отново са на модния пиедестал. Възползвайте се да покажете хубавите си крака и да се чувствате по-елегантни.

Костюмът с панталон оставете за ситуациите, пълни с предизвикателства, които работното ежедневие непрекъснато ни поднася.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm)

А за да подсилите силното си излъчване, през този сезон спокойно можете да се доверите на ретро трика с подсилени рамене на сакото или роклята с дълъг ръкав.

 

Мода

Свързани Публикации