Бъдете с FaceControl в новогодишната нощ (Видео)

Най-смелото модно предаване FaceControl изпраща 2017 година и посреща новата 2018 със специален епизод

В новогодишния брой на FaceControl на Александра Иванова гостуват двама мъже по токчета! Красивата Дженифър Бенедикшън и предизвикателният арт директор на Code Fashion TV Антон Узунов. Триото разбива на пух и прах едни от най-емблематичните световни звезди. Под ударите на красивите дами в студиото попадат трендсетъри като Rita Ora, Rihanna, Nicky Minaj и др.

Е, не липсваха и добри новини. Те бяха представени от прекрасния екип на Code Fashion TV,  но тях човек заслужава да ги види и чуе лично!

Направете го в Новогишната нощ с FaceControl – територията на добрия вкус! 31.12 от 20:00 часа!

FaceControl, както и всички предавания на Code Fashion TV, зрителите може да гледат в мрежата на Mtel, Bulsat fusion, Норт Вест Юнион, Силистра кабел и, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/.”

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.