Бели рокли за слънчеви следобеди
Бяла Рокля Мода Пролет 2024

Бялата рокля – онази, която искаме да носим, но не в деня на сватбата си, а всеки ден, в града, на парти, на разходка, дори и на работа!

Съвършенство и ново начало – символиката на белия цвят още от древнстта се свързва с чистота, свещеност, почтеност, с душата. Неотменна част е от сватбените ритуали в западния свят, но определено не е единствения повод, заради който можете да носите този цвят.

Бялата рокля веднага ще прикове погледите с простотата си, което всъщност е нейната сила. Също като бялото платно на художник, бялата рокля ви позволява да “нарисувате” тоалета си с различни цветове аксесоари. Знаем, че е трудно да запазим белотата на дрехите си (тук прозвучахме като реклама на перилен препарат) особено във вихъра на големия град. Един кратък пролетен дъжд може да изиграе лоша шега на белия аутфит. Въпреки всичко слънчевите момичета, които носят с кеф бяла рокля, определено не могат да се уплашат лесно.

Бялата рокля, независимо от стила, лесно може да се комбинира със сникърски, кецове, еспадрили, лоуфъри или сандал на висок ток.

Бялата рокля е едновременно небрежна и супер елегантна в зависимост от аксесоарите, с които в комбинирате. Една смяна на чантата или обувките я превръща бързо от ежедневен тоалет в супер класна визия за вечерта.

Ето как:

Снимки: Getty Images

Мода

Свързани Публикации