Fendi с шоу за Висша мода в памет на модния гений Karl Lagerfeld
Fendi организира шоу в чест на покойния Karl Lagerfeld и неговата дългогодишна работа за бранда, или както я наричат „най-дългата любовна история в света на модата, която ще продължи да докосва животите ни години наред“.

https://www.instagram.com/p/BuEGNkZFaB0/

Луксозният италиански бранд Fendi организира Haute Couture модно ревю в Рим в памет на Karl Lagerfeld, който бе креативен директор на модната къща в продължение на 54 години. Дефилето ще се състои на 4-ти юли, а след него колекцията, дело на Silvia Venturini, ще бъде изложена в италианската столица.

https://www.instagram.com/p/BuJLfNAh0t4/

Все още не са съобщени детайлите относно часа и локацията на събитието, посветено на един от най-великите дизайнери на всички времена, който бе начело и на Chanel в продължение на 30 години. Някои, обаче, предполагат, че за място ще бъде избрана Trevi Fountain- забележителността, за чиято реставрация спомогна именно италианската модна къща Fendi.

https://www.instagram.com/p/BuJB54Xl0tK/

Независимо кога и къде ще бъде проведено ревюто, ние сме сигурни, че то ще бъде едно от най-красивите и най-емоционалните модни събития за 2019-та, което не искаме да изпускаме.

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации